25 March 2013

PEMENANG #2 WEEKLY GA BY SHARINA


Assalamualaikum

thanks to 55 peserta yang dah join..sambutan kurang sikit sebab sha kurang promote..hihi..sha busy lately..tu yang awalkan tarikh tutup..so malam ni la pengumumannya..

1x Brooch dari ct Zawiah
18
contact : Ct Zawiah

2x Topup dan 1x Iklan blog sebulan dari hana
topup RM 5 : 46 |53
Iklan blog sebulan : 3
contact : Hana

1x Rantai mutiara dari myra 
27
contact : Myra

#sila contact sponsor cepat2 limit sampai 1 minggu..tiada claim hadiah lagi..

tahniah semua pemenang..yang tak menang jangan bersedih ya..adat permainan kan..ada kalah dan menang..next GA akan ditangguhkan sebab sha dah nak exam..maybe akan dibuat pada pertengahan bulan 4..lepas exam..wish me gud luck ya...

14 comments:

  1. tahniah....

    gd luck untuk exam..

    ReplyDelete
  2. hmm xmenang -.-

    anyway, tahniah kepada sume pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada para pemenang...:)

    ReplyDelete
  4. semua yang tersenarai
    adalah pemenang ke?

    ReplyDelete
  5. wow..Alhamdulillah..
    terima kasih ye sha dan sponsor..=)

    husna pon dah nak dekat final nih..
    all the best ye sha..=D

    ReplyDelete
  6. nak contact siapa ? ct zawiah tu ye ? nak bagi ape je kat die?

    ReplyDelete
  7. Tak apa jangan putus asa. Buat segmen lain dan promote kaw-kaw lepas tu.
    Apa kabar Sha ?

    ReplyDelete
  8. tahniah yg berjaya,..er mama lupa nak joint laa nnt yg ke 3 mama joint yer

    ReplyDelete
  9. tahniah kpd semua pemenang..
    nampaknya tak ada rezeki..:-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)