Pemenang #1 Weekly GA by Sharina

, , 22 comments
Assalamualaikum
wah..debaran semakin terasa dihati 90+ peserta yang sporting..thanks a lot..korang memang baik..wink..winkk so malam ni terjawab lah siapa yang bertuah dipilih oleh random.org
2x RM 5 Topup dari Hani

Pemenang

59,11

-link peserta-
Contact : Hani

6x Sabun Susu Beras Kologen dari kak Syiela
Pemenang
69,27,64,54,8,31

-link peserta-
Contact : Syiela

5x review blog dari Sharina :)

61,30,34,74,43

-link peserta-

5x iklan percuma seminggu dari Sharina :)

78,62,65,88,35

-link peserta-
Bagi url banner di sini
claim hadiah sampai 19hb..kalau tiada yang nak claim..pemenang akan ditentukan lagi..suka !!
tahniah dan nantikan GA #2 besok !!
insya-Allah..

22 comments:

  1. yeay menang gak *swueals* :D

    thanks Sharina :)

    ReplyDelete
  2. tak dapat tengok gambar yg lain. tau pemenang review dan iklan percuma je
    apa pun tahniah semua

    ReplyDelete
  3. salam. saya #34

    dapat review blog. tengkiu :)

    http://supernaddyss.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html

    :)

    ReplyDelete
  4. kenapa tak boleh tengok pemenang yang sabun dgn topup tu? huhu jd bentuk gambar je tapi tak kuar un gambar

    ReplyDelete
  5. tak dapat tengok lha yang pemenang topap and sabun tu. error pula.

    ReplyDelete
  6. syang sekali akak x dpt join..pc meletop...


    tahniah untuk semua

    ReplyDelete
  7. Nm akk x de dlm senarai. Tahniah suma

    ReplyDelete
  8. memang sabun susu beras. alhamdulillah. terima kasih.
    tahniah kepada semua :)

    ReplyDelete
  9. tahniah buat semua pemenang... ^_^

    ReplyDelete
  10. comel je doodle tu buat announcement

    ReplyDelete
  11. tahniah pada semua... cepat contact kak syiela... ada lagi dua yg belum contact

    ReplyDelete
  12. tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  13. kalo dorg tak nak bagi kita la..hmm..hehe..tahniah yg mennag tapi taknak hadiah..(^_^)

    ReplyDelete
  14. Tahniah la kedapa semua pemenang

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)