Nak minta tolong..boleh??

by - Wednesday, March 27, 2013

Assalamualaikum

hye..penat sha promote kat FB haha..lucu juga ada yang kata ni mesti nak minta like header :P macam tau2 ja haha...thanks korang belum sha promote dah cepuk like 10 orang..thankss..nak lawan header blogger yang lain memang sha kalah lah..tapi nak lawan like ni..setakat yang mana mampu la..

hope korang dapat tolong like header sha yang tak berapa nak cute :P
caranya : -
like fan page Nabila

kemudian tu..korang bole like header sha

sini

thanks korang :) gud luck to me !!

You May Also Like

2 Comments

  1. dah like...semoga berjaya! hehe (^_^)
    tu senyum cam senyum nak tergelak ke?hehe

    ReplyDelete
  2. Arol dah like pagi tadi. Hehehe! Apa pun, semoga berjaya! :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)