20 March 2013

Mereka yang BERTUAH

Assalamualaikum

tahniah buat pemenang yang dapat review dari sha..haha..macam lah sha ni pandai mengarang :P sha buat simple ja tau..


wehhh..peminat Spongebob..cantik template..buat sendiri ka?? sha nak sangat tukar ke template spongebon..tapi..lum ada masa lagi hihi..sory ya syiera sha terpaksa print screen header..but blog kamu memang ow....sem --> http://syierajoingiveaway.blogspot.com/

나디아 ~

Template blog simple..tapi background tip top..color pink..like it..hehe header pun simple tapi sha suka..taklah semak sangat macam blog sha..hihi kan?? lagi..lagi sha suka part jam tu..memang kreatif..nak tengok?? --> http://supernaddyss.blogspot.com/

Contest/Giveaway Blog


ini mesti blog kedua kan sally..hehe..rajin sally join GA..tahniah..sha dulu memang ada 2nd blog..tapi tak mampu nak jaga..blog ini pun dah tak larat hihi..jom kita usha2 penyertaan GA/Contest dari blog sally --> http://sallyyatiey2494.blogspot.com/

Freaking Random

seriously sha suka sangat header cik fifi..sangat simple..of course pink..but ada something yang membuatkan sha suka..basikal tu kot..hehe..selain dari support GA blogger lain..cik fifi juga peminat korea..ahh..perempuan dan korea tak dapat dipisahkan..kita sama hehe --> http://sweetmissfifi.blogspot.com/


tahniah yana..blog yana actually sha yang edit..dan di edit kali kedua oleh owner blog..hihi..makin cantik..dan yang paling sha nak cepat2 publish..yana buat GA hari ni last..jam 11 ni..[link] gud luck..sha dah join..hehe..hope sha menang :P 

Note : Bagi iklan free seminggu tu..ada seorang ja yang hantar banner nanti sha iklankan ya..tahniah !! selebihnya sha batalkan..#pemilihan GA di fan page FB..bagi mereka yang teringin nak hadiah cepat2 sebelum jam 11 ni :)



Post a Comment