19 March 2013

Kepada pemenang #1 GA

Assalamualaikum
tahniah..kepada yang menang..kepada yang belum bagi details cepat2 bagi..sebelum jam 8 malam ini kalau tak sha akan bagi kat peserta yang betul2 mahu hadiah tu..pemilihan melalui random..akan dibuat di Fan Page FB sha..tunggu tau..
hadiah yang masih ada
2x topup RM 5 dari Hani
2x Sabun Susu beras kologen dari kak syiela
4x iklan free 1 minggu dari sharina
Senarai pemenang
banyak lagi hadiah tu..rugi tak claim kan...

5 comments:

  1. kalau menang review tak perlu buat apa2 kn?? hehehh

    ReplyDelete
  2. kita dh claim topup tu kat sponser. Tunggu jwpn dr dia jer

    ReplyDelete
  3. FD dah bg details kat kak Syiela :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)