K.A.M.I 13.3.13 - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

March 13, 2013

K.A.M.I 13.3.13

Assalamualaikum
cantik date hari ni kan..hehe..hari ini kelas full start jam 8-4 pm penat sangat..pulang ja terus menghadap laptop..nda boleh kalau tak mengadap..jiwa kosong hehe..even sekejap pun jadi lah kan..tengok berita di FB..lebih cepat dari TV..
minggu ini lah busy sangat..besok ada test..lusa ada test tulat ada exchibition pula..malamnya kena kemas dewan..ya Allah..isnin pula ada test..hahaha..gila ja nda ni..al maklumlah dah nak dekat2 final exam kena stress kan diri..
so..sorry sangat2 yang sha masih pending nak balas jejak..bukan lupa tapi tak ingat hehe..busy bah..kan sha dah part 5 study kena lebih dari on9..hehe..lucu pula..tak sedar dah tahun akhir..hihih..ok itu ja dari sha..jangan lupa join GA sha [link] dan BW peserta [link] nanti sha akan update jap lagi hehe..ramai join..thanks :)

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad