HandPhone apa yang paling best??

by - Thursday, March 07, 2013


Assalamualaikum

hehe..nampak sangat tiada benda nak update kan..hehe..handphone apa yang paling best??sha tiada lah hp yang canggih2 macam korang punya tu..so nak survery beli pakai rebet yang masih tak diguna ni..nak keluar tak ada kawan temankan..lagipun sekarang kena berjaga2..takut nanti ada masalah pula kat KK kalau pergi sorang2..

so korang boleh tolong tak..bagi suggestion hp yang korang ada dan function yang terbaiklah korang nak share dengan sha..hehe..itupun kalau sudi lah kan..termasuk harga sekali ya..thanksss..

You May Also Like

7 Comments

  1. depends on u nak guna utk apa.. try laa samsung or iphone! ;)

    ReplyDelete
  2. bikin gmpak aja..

    http://kisahhidupku1999.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. apa nma hp tu yerr?

    http://kisahhidupku1999.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ntah..husna pon x sure handphone apa yg ok skarang nih..

    ReplyDelete
  5. beli macam akak je...samsung galaxy y baru 399...

    ReplyDelete
  6. beli fon mcm niera.

    samsung galaxy ace duos

    duos tu sebab fon ni boleh utk 2 sim !
    rm580 [termasuk memory 8gb!]
    tak rugi beli sebab boleh download mcm2 dan boleh kol free even keluar negara sekalipun.

    ReplyDelete
  7. try lah iphone .. best2 hehe tapi mahal lah pulak

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)