07 March 2013

HandPhone apa yang paling best??


Assalamualaikum

hehe..nampak sangat tiada benda nak update kan..hehe..handphone apa yang paling best??sha tiada lah hp yang canggih2 macam korang punya tu..so nak survery beli pakai rebet yang masih tak diguna ni..nak keluar tak ada kawan temankan..lagipun sekarang kena berjaga2..takut nanti ada masalah pula kat KK kalau pergi sorang2..

so korang boleh tolong tak..bagi suggestion hp yang korang ada dan function yang terbaiklah korang nak share dengan sha..hehe..itupun kalau sudi lah kan..termasuk harga sekali ya..thanksss..