19 March 2013

Exhibition Day

Assalamualaikum
group kita dapat tmpat top ten !! 10/30 gambar tak dapat lagi..nanti sha cerita esok ya..
cer teka sha yang mana??? 

-------------------------------------------------------------------------

eh..langsung tak kenal sha?? haha..jap2 nak bagi tengok muka yang real punya..


pada hari sabtu yang lalu, coure CCT ini ada buat exhibition day tuk produk yang kami buat..sumber dari recycle dan natural thing..so kami buat


laci dan frame dari magazine dan box..alhamdulilah dapat juga top ten..


nama kumpulan kami..KRANEIN..


inilah produk2 yang dipamerkan di exhibition tu..memang banyak sangat..sampai produk yang dapat no 1 pun sha lupa nak snap hehe..

dan paling bestnya..sha dapat sijil full attendant untuk course ini

 muka penat..tapi berbaloi..hope dapat score A untuk this subject hihi..cau dulu ya..





Post a Comment