Edit Blog Aien

, , 5 comments

Assalamualaikum

alhamdulilah siap akhirnya setelah sekian lama pending..takla lama sangat just 2-3 hari sebab kena tunggu free kan..maka jadilah blog yang cute ini hehe..

tema doodle dan purle + pink 
full template + iklan pakej RM 5 [link

1st time buat sidebar dan post body hasil photoshop..sangat puas hati :) tapi owner tak nampak lagi..sebab dia ada event 1minggu kot..tapi sha terpaksa publish awal sebab nak follow iklan dia pula kan :) nak tengok lebih dekat [sini] jangan lupa follow tau :)

#satu lagi blog nak di publish hari ini..tguuu~

5 comments:

  1. cantik...wah camana cantik sangat nih..hihiih

    ReplyDelete
  2. cantik la Sha.. Ros pun dah lama godek -godek pasal template ni.. dok guna yang lama je ni.. dari tahun lepas ni.. hihihi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)