Bakal pememang yang akan disingkirkan

, , 2 comments

Assalamualaikum

alhamdulilah, siap juga sha walking at 60+ blog peserta yang join..hah..tu belum termasuk yang baru join semalam..sorry lambat nak update..nak ambil masa yang ada ni untuk follow dan like mana yang patut..kalau yang belum sha follow bagitahu ya :)

bakal pemenang yang sha telah senaraikan [ini] semuanya sporting..header cantik, blog cute, rata2 nya color pink..suka3..hihi..sha terhibur dengan lagu korang..thanks sebab join..

dan bagi mereka [ini] juga..sila ambil perhatian ya..entry korang tidak ditemui..sila pastikan bukti korang join GA ini ada..kalau tiada maaf..anda terpaksa sha singkirkan..hihih..suspend pula kan..ada 2 hari lagi tau..alert ya..so mana2 yang belum join..cepat2 join..[sini] dan ramai2 kita kunjungi rumah kawan2 kita [sini]

gud luck  

2 comments:

  1. memang ada yang macam ni kot adik..sometimes bila kakak bw senarai peserta GA dan segmen lain pun jumpa mender macam ni...

    maybe nak join x jadi join kot?

    ReplyDelete
  2. Owhh sha pun ada GA yer?? Sori dear x dpt join....huhuhu.. :'(

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)