Allah menduga kita...

, , 5 comments
Assalamualaikum

huh..sesibuk mana pun, sha tetap teringat kat someone..its about my feeling actually..hehe..abaikan jika korang tak suka nak baca :P

papai...he's flying..don't measure the distance ya..

dia nun jauh disana..di negara orang..baru seminggu rasanya..dah macam berabad..perr..ayat orang sedang dilamun..hikhik..seriously I feel it sebab tiada yang menyatukankan kami melainkan Allah.. remember that !! also skype and FB [thanks for them] and...masing2 punya hal sendiri..emm..I can't wait untill 2 months !! haha..sedangkan jauh juga semanjung tu..sabar sharina..sabar..dah macam mau kahwin pula :P takla..just mau kan lebih perhatian..memang semuanya wanita macam tu..enough for today :P nanti korang muntah pula baca cerita jiwang lah sangat !! hehe


pic taken by him :) miss that one..

5 comments:

  1. oo rindu kat cik abang ya :)

    ReplyDelete
  2. Semoga yang dijauh selamat pergi dan pulang..
    Allah meletakkan jarak bukan untuk menghukum tapi menambahkan rasa cinta antara 2 hati.. :D

    ReplyDelete
  3. alolololo......rindu eahhhh...its normal okey. org tua2 kata, jauhntu lebihnbaik, nnti bau wangi. kalau dekat2 mucuk, mesti ada jer nak kelahi.

    so, belajarlah berjauhan. nnti bila dah bersatu, jika antara kamu kena outstation/transfer, at least ada pengalaman mcm mana nak handle. fb & skype kan ada. then, masa nilah nak uji kesetiaan masing2...

    adik beradik CiM semua tinggal berjauhan, kami keep in touch almost everyday with wechat. ♥

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)