Showing posts from March, 2013

Cari Bloglist Sambil Menang Hadiah!

wahh,,banner lip lap la..nak join klik ja  Assalamualaikum lewat sha join kan..huhu..sha lately busy study..ni pun nasib baik line ok..mana taknya..semua orang …

Read more

Doodle ayu dari secret journey

Assalamualaikum yeaahhh..comel kan..thanks sherlyanna bagi doodle free yang comel lagi pink gitu..sha da lama tak dapat doodle ..meh kita jenguk cik manis ini -…

Read more

WeChat dengan sha

Assalamualaikum hye 1st time sha update blog guna hp hehe..sha betul2 tak tau apa nak update..mood kelaut la..susah sangat nak kejar..so kalau korang nak berkenalan den…

Read more

Segmen: 300 Bloggers

klik banner kalau nak join ya.. Assalamualaikum semua dijemput join..sebelum 3 april ni tauu

Read more

Pengguna Samsung

Assalamualaikum dah lama menyepi blog ini..apalah sha ni abaikan blog kesayangan sorryy..sha masih tiada masa nak BW korang..insyallah lepas exam nanti sha kunjung …

Read more

Nak minta tolong..boleh??

Assalamualaikum hye..penat sha promote kat FB haha..lucu juga ada yang kata ni mesti nak minta like header :P macam tau2 ja haha...thanks korang belum sha promote…

Read more

PEMENANG #2 WEEKLY GA BY SHARINA

Assalamualaikum thanks to 55 peserta yang dah join..sambutan kurang sikit sebab sha kurang promote..hihi..sha busy lately..tu yang awalkan tarikh tutup..so mala…

Read more

Bakal Pemenang #2 Weekly GA

yang tak join lagi..klik banner ya :) Assalamualaikum thanks sebab sudi luangkan masa join GA ini..macam biasa..korang check url penyertaan kalau ada..sila je…

Read more

Segmen Sabtu by Pn.Qaleshya & Emas Putih

Assalamualaikum Hari ni nak buat segmen simple yang mana bertujuan untuk mengeratkan silaturahim, menambah follower, meningkatkan pageview, dan lain-lain.. Caranya …

Read more

Contest Header Paling Sempoi 2013 By NabilaMedan

Assalamualaikum wah ohsem lah nabila punya contest..terus terpanggil2 nak join,.. pertaruhkan header buruk haha

Read more

1st time menang top referrer

Assalamualaikum alhamdulilah dah lama tak menang GA..kali ini menang top referrer [ link ] yeahh..thanks Mrs Velentine bagitahu sha..sha baru pulang dari kampung..k…

Read more

Masak Ayam dari Rempah Mama Mia

Assalamualaikum lauk semalam..lupa nak update..autopublish ja.. :P dengan rajinnya sha memasak semalam..terpaksa..satu hari tak makan nasi..perut dah bunyi vibr…

Read more

Mereka yang BERTUAH

Assalamualaikum tahniah buat pemenang yang dapat review dari sha..haha..macam lah sha ni pandai mengarang :P sha buat simple ja tau.. wehhh..peminat Spongeb…

Read more

Gaya Hidup sihat dengan 4Life Transfer Factor

Assalamualaikum Apa itu 4Life Transfer Factor ? BUKAN  Vitamin, Herba, Galian, Enzim, Cellfood, Kolostrum, Hormon Atau Dadah (Ubat) Transfer Factor (…

Read more

Exhibition Day

Assalamualaikum group kita dapat tmpat top ten !! 10/30 gambar tak dapat lagi..nanti sha cerita esok ya.. cer teka sha yang mana???  ---------------------…

Read more

Kepada pemenang #1 GA

Assalamualaikum tahniah..kepada yang menang..kepada yang belum bagi details cepat2 bagi..sebelum jam 8 malam ini kalau tak sha akan bagi kat peserta yang betul2 mah…

Read more

Sorry semua

Assalamualaikum gambar random tak keluar kan? sory semua..sha bukan kat blog ok ja..sory sangat2..sha da betulkan balik.. dah boleh check ---> sini

Read more

Jejari Mereka - March

Assalamualaikum seperti dijanjikan...haha..asyik2 janji..lambat nak tepati..sorry..sorry lambat nak buat entry pasal pengomen terhebat bulan march..so ini la me…

Read more

Segmen Sabtu By Emas Putih

klik banner untuk join :) Assalamualaikum HADIAH Topup RM10 x  1Top Referral  Topup RM 5 x  2 Blogger bertuah

Read more

Berlian untuk sha??

Assalamualaikum singgah teratak ibu cute [ ini] ..terjumpa berlian kat sidebar..eh..untuk sha??  wah bestnya dapat free feed RSS blog sha di blog ibu femes ni..…

Read more

Nak tambah hadiah untuk #1 Weekly GA

yang belum join..sila klik banner :) Assalamualaikum wah ramai yang join GA kali ni..dah genap 80 penyertaan ..bravooo..hehe..terasa nak tambah hadiah lah..se…

Read more

Balas Dendam

Read more

K.A.M.I 13.3.13

Assalamualaikum cantik date hari ni kan..hehe..hari ini kelas full start jam 8-4 pm penat sangat..pulang ja terus menghadap laptop..nda boleh kalau tak mengadap…

Read more

Kawan makan kawan II

Assalamualaikum Dalam entry ini yang lalu..sha ada tanya pengalaman korang pasal ini kan? lamanya baru sha nak bangkitkan balik..haha..never mind..at least …

Read more

Segmen: RM5

Assalamualaikum huhu..sempat juga sha join segmen ni..1st time tengok muka paly..macam piere la hehe.. apapun gud luck ya syarat simple dan tamat jam 11 l…

Read more

Produk kecantikan dan kesihatan Catalyst

promosi hanya pada bulan mac..beli sekarang dan pembeli bertuah akan dapat fre e gift Assalamualaikum Fea Beads menawarkan 50% diskaun bagi mereka yang ingin …

Read more

Semak Keputusan SPM 2012 secara on9

Assalamualaikum sekarang semuanya dihujung jari..tak perlu nak bersesak2 di noticeboard..check nama dan keputusan..zaman teknologi..mudah dan pantas..so bagi korang…

Read more

Khasiat buah Pepaya

Assalamualaikum teringat masa kat rumah, arwah bapa sha suka sangat makan buah ni..kalau di rumah kami panggil buah kepayas..kiranya kalau nda makan buah ini d…

Read more
Load More That is All