Untuk Student pun adoo..

, , 8 comments

Assalamualaikum

hihi..kembang hidung sat..eh btul tak loghat sha tu? hehe..hari ini pergi ambil baucar buku 1Malaysia..RM 250 tuuu..siaplah nanti nak pergi Eaton dan Popular..beli stationery banyak2..

Proses ambik benda ni agak lama tadi, sebab kena tulis nama kat baucar tu, takut kena tukar guna duit..macam sem lalu, tapi sha tak buat tau !! orang lain..apa lah..kerajaan dah bagi untuk beli buku..gunakanlah sebaik mungkin..kan2.. :)
psst..sha dah jadi admin page blogger terkenal nak tau siapa??
like [ini]

8 comments:

  1. boleh belanja nabila novel nanti! kahkah ;p

    ReplyDelete
  2. saya x dapat ag,,,gatal tangan dah ni x sabar nak shopping shopping hehe

    ReplyDelete
  3. coming soon, kita dpt jugak,
    lambat sebab kita org terakhir dpt baucher tu, (t.6)

    ReplyDelete
  4. Bestnyaaaa dpt voucher. Hikhikhik. Beli buku pelajaran yeaaa. Jgn komik pulak :)

    ReplyDelete
  5. beli pendrive satu untuk akak..hhehe

    ReplyDelete
  6. Syukurlah dpt baucer buku dr kerajaan.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)