19 February 2013

Untuk Student pun adoo..


Assalamualaikum

hihi..kembang hidung sat..eh btul tak loghat sha tu? hehe..hari ini pergi ambil baucar buku 1Malaysia..RM 250 tuuu..siaplah nanti nak pergi Eaton dan Popular..beli stationery banyak2..

Proses ambik benda ni agak lama tadi, sebab kena tulis nama kat baucar tu, takut kena tukar guna duit..macam sem lalu, tapi sha tak buat tau !! orang lain..apa lah..kerajaan dah bagi untuk beli buku..gunakanlah sebaik mungkin..kan2.. :)
psst..sha dah jadi admin page blogger terkenal nak tau siapa??
like [ini]
Post a Comment