Tips menjadi Top Commentator

by - Thursday, February 07, 2013

Setelah mendapat penghargaan sebagai top commentator blog bulan disember 2012 dan january 2013, memang semangat kembali berblog increase lah kata kan..lagi2 blogger siap bagi gift..alhamdulilah..itulah dinamakan keep loyalty :) bukan disebabkan hadiah tapi disebabkan commitment sebagai blogger itu sendiri mendorang sha untuk menjadi lebih dihargai..hihi

Saguhati buat 3 orang top komentar - No. 1
10 Blogger SuperB - No. 3
Top commentator bagi blog ini dan ini

 
(taklah banyak sangat dapat award tapi sha rasa sangat dihargai)

Tips yang akan sha sharekan kepada korang merupakan cetusan idea dari rakan blogger yang hebat..siapa tak kenal dia yang dapat mengekalkan UV 2000++ sehari..tipsnya boleh klik disini

semoga lepas ini kita sama2 improve perjuangan sebagai seorang blogger yang berkualiti..bercakap tentang kuality..Next entry will be discuss about Top komentar tapi tak berkualiti? hihi..

You May Also Like

6 Comments

  1. Tips y berguna utk blogger besau kuman mcm saya.. hihi

    ReplyDelete
  2. tahniah Sha.. memang rajin tinggal komen kat blog rakan blogger :)
    Teruskan komitmen itu ye :)

    ReplyDelete
  3. mama..dah tak harapkan jadi top komen dah sekarang,..sbb..mama fokus..komen berkuality laa sekarang,..hikhik...letih kalau sll nak jd top komenn bukan senang nak kejar entry mereka sampai komen pun sepatah dua....yang penting,..mama nak happy saja dlm dunia blog..dpat ramai kawan...best...kan sha,..betul dok ??

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)