09 February 2013

Terasa juga UV 1000++


Assalamualaikum
wah..1st time dapat uv setinggi ini..seriusly..paling tinggi pun 800 sebelum ni..alhamdulilah..kemarin just update 5 entry..tapi yang paling tinggi Segmen Tambah Bloglist by Sharina, (korang dah join belum??) dan paling sha terkejut semalam jam 10 lebih sha update pasal Setia hujung nyawa, memang sangat popular la..terus naik tangga yang ke3..wahhh..dan tak lupa juga GA yang sangat femes Etude House Giveaway..memang meletop la..thanks korang :) 

9 comments:

  1. Entry setia hujung nyawa..mmg sangat mmbantu...kat blog sye,jumlah yg download mp3 ost cite tu dh 21 ribu lebih....

    ReplyDelete
  2. wahh..tahniah sha...berpusu pusu org datang rmh sha yer

    ReplyDelete
  3. seronoknye sha... blog saya tak mampu capai sampai macam tu =D

    ReplyDelete
  4. wahh!! tahniah!!
    amal pun nak jugak! :)

    ReplyDelete
  5. tahniah. uv dah meningkat ye :-)

    ReplyDelete
  6. tahniah..tp sha UV bukan tengok di NUffnang kah??sebab yg di blogspot. tue jauh berbeza dgn nuffnang

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)