Sponsor Banner - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

February 1, 2013

Sponsor Banner

Klik banner kalau nak join :)


sha antara blogger yang sponsor SEGMEN : WHO IS THE LUCKY ONE ? by HANNA & KK..klik banner kalau nak tau details sha hanya sponsor banner segment ni sahaja :P 

:: Soalan dari Askfm ::
salam, saya nak tanya, awak boleh tolong buat banner untuk GA ka? ada apa2 syarat o cas tak? tq..;-)

wasalam..yup..sha boleh tolong buat banner dan ianya FREE sila tengok syarat2nya di SINI thnks for asking :)

#kalau nak tanya kat askfm..sila bagi nama dan url blog or email..senang nak reply :)



7 comments:

  1. waa..bestnya..siapa yang tak ada banner lagi patut ambil kesempatan ni..hehe...semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. bagusnya sha ni.. moga sntiasa dimurahkan rezeki :-)

    ReplyDelete
  3. Dear...bole buatkan banner GA deqla x?? Cdgn nk buat GA bln ni....kalo sudi....huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad