18 February 2013

Siapa mahu freebies code Denim?


Assalamualaikum

alhamdulilah..hasil freebies template sha part 1 [ini] dan part 2 [ini] mendapat sambutan dari blogger2..*lihat popular post* seronok dapat tolong orang meskipun tak dapat duit seperti sha edit blog..tapi orang tetap sokong hasil tangan blogger yang baru nak mula berdiri ini..terasa kecil pula sha hehe

so mana lah tahu kan..freebies di atas ada yang tak berkenan..sebab warnanya..mungkin??..bolehlah request tema warna yang korang gemari..Insyallah, sha akan buat berdasarkan majoriti color yang banyak..
#kalau ada masa mungkin sha akan siapkan template itu weekend ini Insyallah :)
so korang pilih color apa??