08 February 2013

Segmen Tambah Bloglist by Sharina

banner segmen :)
lamanya sha tak buat segmen kan?ok today tersangatlah rajin nak buat..memandangkan malas nak update blog hihi..syarat simple
memang sedia ada dalam bloglist "I Read Them"
siapa2 yang terlist dengan sengaja..di bloglist di sidebar sha..#sila tengok sekarang !!
sila komen "Saya sudah ada dalam bloglist awak, comel" haha..#paksaan :P 
dan korang wajib letakkan blog sha dalam bloglist korang..sha ulang W.A.J.I.B so mana2 yang tak letak akan tersingkir..babai..
yang belum termasuk dalam bloglist sha..
akan masuk nanti :P
dengan syarat follow blog sha
buat entry, copy banner, linkkan ke entry ini dan hantar url (macam biasa lah..)
korang kenalah masukkan blog sha dalam bloglist korang..mesti ok !!
simple kan..hik..hik..tarikh tutup 10 february 2013 (2hari)
target kumpul bloglist seramai 20 blogger sahaja !! kalau lebih apa boleh buat :P

top referrel akan dapat topup *sikit ja :P dan iklan percuma 1 bulan
  so jom ramai2 join...

Updated !! Segmen tamat - sila semak url bloglist sha di sini thanks sebab join :)