Segmen Tambah Bloglist by Sharina

by - Friday, February 08, 2013

banner segmen :)
lamanya sha tak buat segmen kan?ok today tersangatlah rajin nak buat..memandangkan malas nak update blog hihi..syarat simple
memang sedia ada dalam bloglist "I Read Them"
siapa2 yang terlist dengan sengaja..di bloglist di sidebar sha..#sila tengok sekarang !!
sila komen "Saya sudah ada dalam bloglist awak, comel" haha..#paksaan :P 
dan korang wajib letakkan blog sha dalam bloglist korang..sha ulang W.A.J.I.B so mana2 yang tak letak akan tersingkir..babai..
yang belum termasuk dalam bloglist sha..
akan masuk nanti :P
dengan syarat follow blog sha
buat entry, copy banner, linkkan ke entry ini dan hantar url (macam biasa lah..)
korang kenalah masukkan blog sha dalam bloglist korang..mesti ok !!
simple kan..hik..hik..tarikh tutup 10 february 2013 (2hari)
target kumpul bloglist seramai 20 blogger sahaja !! kalau lebih apa boleh buat :P

top referrel akan dapat topup *sikit ja :P dan iklan percuma 1 bulan
  so jom ramai2 join...

Updated !! Segmen tamat - sila semak url bloglist sha di sini thanks sebab join :)

You May Also Like

23 Comments

  1. join :)

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    *done masukkan awa dalam bloglist :)

    ReplyDelete
  2. kecik joinnn

    http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    ReplyDelete
  3. "Saya sudah ada dalam bloglist awak, comel"

    ReplyDelete
  4. Join !
    http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    ReplyDelete
  5. done!!

    http://fakhruru.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    ReplyDelete
  6. joined!

    http://fakhruru.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    ReplyDelete
  7. join

    http://seindahcerita.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    ReplyDelete
  8. Saya sudah ada dalam bloglist awak, comel.. (kalau tak paksa pon memang nak cakap. huhuhu)

    ReplyDelete
  9. nak join .. heeee
    http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    ok. dah masukkan blog awak dalam bloglist .. "admire her blog"

    ReplyDelete
  10. sye join... budak baru.. =D

    http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. Shawal join.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    ReplyDelete
  12. "Saya sudah ada dalam bloglist awak, comel"

    ReplyDelete
  13. kmk join! =)
    http://bakaljenazah94.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    ReplyDelete
  14. Saya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    ReplyDelete
  15. http://www.aimisyahirah.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html join..:)

    ReplyDelete
  16. saya join! btw, nice blog...

    http://sofyanah.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist.html

    ReplyDelete
  17. http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    ayu join ye

    ReplyDelete
  18. saya join jugak !!!!!

    http://edlieza.blogspot.com/2013/02/my-1st-blog-contest-participation.html

    done put ur blog in my bloglist dear.. (^_^)

    ReplyDelete
  19. Saya sudah ada dalam bloglist awak, comel! Tapi, tetap nak buat Entry jugak...hehehe.. Dah letak blog ni dalam bloglist Ain!

    http://www.nurainsyahirah.my/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    ReplyDelete
  20. huhuhu...nk join mls la aka nih...de mood nti akak join ye

    ReplyDelete
  21. hehe letak juge..

    http://komuniti.gempakz.org

    ReplyDelete
  22. JOIN..;)

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-bloglist-by-sharina.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)