09 February 2013

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic


klik banner kalau nak join ya :)

Assalamualaikum
nampak ja kat dashboard apit buat segmen..terus cepat2 buat entry..puh nasib sempat sebab tarikh tutup jam 11.59 malam ini..ok nak cerita pasal blog apit..dulu kan sha suka join segmen yang apit buat..segmen get ur doodle la..sekarang da jarang kan :) maybe sebab dia busy kot..tak apa..

1stly masuk ja dalam blog dia..penuh dengan doodle..dia seorang yang pemurah boleh tengok freebies doodle..suka bagi doodle kat orang..then yang paling best dia juga tak kedekut kongsi ilmu..hari tu sha minta dia jadi sponsor Birthday GA sha..memang dia on ja..thanks apit

Apa yang sha suka kat blog apit?? emm..header gempak dia..dia memang seorang yang kreatif..boleh tengok hasil tangan memang puas hati lah kan :) selalu juga refer tutorial..tapi jadi silent reader ja..hihi..malu nak komen2 maklumlah blog femes..hihi..

opss terlebih sudah hahah..panjang la pula..hope apit success dan salam perkenalan dari sumandak sabah *winkwink

jangan lupa join segmen sha juga tau !! sini tamat 10 February