Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

, , 20 comments

klik banner kalau nak join ya :)

Assalamualaikum
nampak ja kat dashboard apit buat segmen..terus cepat2 buat entry..puh nasib sempat sebab tarikh tutup jam 11.59 malam ini..ok nak cerita pasal blog apit..dulu kan sha suka join segmen yang apit buat..segmen get ur doodle la..sekarang da jarang kan :) maybe sebab dia busy kot..tak apa..

1stly masuk ja dalam blog dia..penuh dengan doodle..dia seorang yang pemurah boleh tengok freebies doodle..suka bagi doodle kat orang..then yang paling best dia juga tak kedekut kongsi ilmu..hari tu sha minta dia jadi sponsor Birthday GA sha..memang dia on ja..thanks apit

Apa yang sha suka kat blog apit?? emm..header gempak dia..dia memang seorang yang kreatif..boleh tengok hasil tangan memang puas hati lah kan :) selalu juga refer tutorial..tapi jadi silent reader ja..hihi..malu nak komen2 maklumlah blog femes..hihi..

opss terlebih sudah hahah..panjang la pula..hope apit success dan salam perkenalan dari sumandak sabah *winkwink

jangan lupa join segmen sha juga tau !! sini tamat 10 February

20 comments:

  1. Aida pun join segmen yang sama.. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  2. Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

    ReplyDelete
  3. saya datang dari blog fizgraphic... saya follow sini yer... jemput like fanpage dan follow blog saya untuk menerima update entri... selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan..

    Dari segmen yg sama...

    Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
    <a href="http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/02/fatin-liyana-vector-illustration-edisi-3.html>Fatin Liyana Vector Illustration</a>

    ReplyDelete
  5. buy soma soma 10mg - best buy soma san francisco

    ReplyDelete
  6. Aini datang terjah dan follow . . .dari segmen FizGraphic

    ReplyDelete
  7. азартные игры игровые автоматы играть бесплатно 5 сезон [url=http://barcufassconthacold.narod.ru/infa420.html]азартные игры автоматы играть бесплатно без регистрации bubbles[/url] игровые автоматы с бонусами

    ReplyDelete
  8. salam , datang dr segmen yg same . btw , da lame follow blog ni :)

    http://loveletter99.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen sha... Good luck

    ReplyDelete
  10. tahniah dipilih bloglist apit....salam singgah dan salam kenal ya.....blogwalking

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  12. salam....mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  13. [url=http://hamsicolglyctaspres.narod.ru/hot595.html]игровые автоматы вулкан 800[/url] игровые автоматы рязань , [url=http://hamsicolglyctaspres.narod.ru/hot306.html]игровой автомат dolphins[/url] где находятся игровые автоматы , [url=http://hamsicolglyctaspres.narod.ru/hot748.html]игровые автоматы эльдорадо играть бесплатно[/url] пароль на онлайн покер шоу , [url=http://hamsicolglyctaspres.narod.ru/hot221.html]игры игровые автоматы гараж[/url] интернет казино игровых автоматов , [url=http://hamsicolglyctaspres.narod.ru/hot0.html]игровые автоматы фрукты с 3-мерным изображением[/url] азартные игры играть бесплатно 5 сезон

    ReplyDelete
  14. игровые автоматы гаражи бесплатно [url=http://miemalopmascmosti.narod.ru/infa490.html]игровые автоматы ягодки онлайн бесплатно[/url] интернет казино рулетка по всему миру , [url=http://miemalopmascmosti.narod.ru/infa700.html]игровые автоматы в интернете играть бесплатно[/url] игровые автоматы в интернете играть , [url=http://miemalopmascmosti.narod.ru/infa610.html]игровые автоматы играть бесплатно без регистрации 777 в красноярске[/url] игровые автоматы бесплатно онлайн без регистрации играть , [url=http://miemalopmascmosti.narod.ru/infa20.html]реально ли обыграть интернет казино[/url] интернет казино остров сокровищ отзывы отзывы

    ReplyDelete
  15. игровые автоматы what s cooking [url=http://liohornlowncepmifai.narod.ru/infa0.html]интернет казино бонус ussd[/url] онлайн покер стартовый капитал , [url=http://liohornlowncepmifai.narod.ru/infa242.html]игровые автоматы онлайн бесплатно дельфины[/url] азартные игры онлайн играть бесплатно 5 сезон , [url=http://liohornlowncepmifai.narod.ru/infa715.html]скачать игру резидент игровые автоматы[/url] игровой автомат руки , [url=http://liohornlowncepmifai.narod.ru/infa671.html]игровые автоматы мега джек куплю[/url] слот автоматы играть онлайн бесплатно , [url=http://liohornlowncepmifai.narod.ru/infa297.html]софт игровые автоматы[/url]

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)