Segmen Pantas AisyahHumaira

, , 23 comments
klik banner kalau nak join !!

Tag : mama mia dan Remy

Tamat pada jam 1 petang esok [2/2/2013] 
Yup, memang segmen pantas, cuma 15 jam sahaja ! Siapa cepat dia dapat. hehe :D 
Hadiah kecik je : 2 X Topup RM5 
Tapi kalau lebih 100 yang join, Niera bagi 6 X Topup RM5
Oh,ya . Niera gunakan khidmat mr random :)

23 comments:

  1. top up free lagi, ramainya pemurah pemurah minggu ni

    ReplyDelete
  2. done follow... follow me back..
    terjah sini! dari segmen sama :D

    http://gilapotato.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  3. done following u dear.. all the best...

    ReplyDelete
  4. Salam, datang blogwalking dari segmen yang sama =D
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  5. jenguk dr segmen yg same... all da best ^_^

    http://www.paly.my/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  6. http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/blogger-terpantas.html

    SENARAI PESERTA DAH ADA. AKAN UPDATE SEMASA KE SEMASA. JANGAN LUPA TERJAH DIORANG TAU. SALING BERKENALAN SESAMA BLOGGER :)

    #Niera dah follow sini :)

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama. :) gud luck ^_^

    http://justforfund.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  8. Salam..done follow... follow me back..
    terjah sini! dari segmen sama :D

    http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  9. http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html
    dari segmen yg sama salam ukhuwah fillah!
    done follow here!

    ReplyDelete
  10. salam.
    dari segmen yang sama.
    singgah + follow awk :)

    http://dialavenda.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  11. In sHaa Allah..nak jenguk dlu kesana..gd luck sha

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  13. done follow!follow sini balik!

    http://anisjohari.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  14. thanks ajak remy.......
    remy dah join......tak caya tgk sini......he3

    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  15. ehehiii :) singgah an follow dari segmen yang sama :)
    do visit mine k ? muahhhxx :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  16. Salam :)
    FD datang sini dari segmen yang sama ^^ FD follow blog awak #1370
    http://www.fatindiana.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  17. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyah-humaira.html

    singgah sini dalam segmen y sama..done follow...jmpot ke blog ye

    ReplyDelete
  18. hye ..
    blogwalking sini dr segmen sama=)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  19. Hye ! done BW n Follow here .
    Do visit my blog too kayh :)

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)