08 February 2013

Pesanan buat Setia Hujung Nyawa


Ada betulnya even sha tak tengok sampai habis..tapi dengar dari mulut kawan2 and baca kat wall FB korang pun sha dah tahu jalan ceritanya..yang tengok ceritanya bukan makcik2 dan pakcik2 sahaja..tapi anak2 yang tengah meningkat remaja..dorang memang cepat belajar..so kalau nak buat sesuatu tu kena baca kat atas tu ya..hihi yang part UAI (pandai2lah fikir kita dah besar panjang dah)

Sweet memang sweet tapi...hah..banyak syaitan menyangkut kat kaca cermin tv tu..faham2 sendiri lah ya..kita ni bukan negara barat..untuk entry ini sha ikut kata Rasulullah S.A.W "Sampaikanlah walaupun dengan satu ayat" :) - end

12 comments:

  1. huhu...Sweet je gmbr ats tu sesuai dengan dialog dia..
    http://queen-sophia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, tak dinafikan cite ni mmg best :). tapi ada betulnya apa yang tertulis dalam gambar tu, yana sendiri ada baca twitter, nak jd mcm el sebb nk bahagia hujung nyawa, nk terlanjur.. Allahurabbi :(

    ReplyDelete
  3. Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
    dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

    ReplyDelete
  4. Bagus sis ~ nice entri ;)
    Najihah suke sabda Rasulullah S.A.W tuuu ;)

    nurulnajihahadam.blogspot.com
    [ keep in touch yaaa ;) ]

    ReplyDelete
  5. walau sempat tgk 2 episod terakhir saja,...apa yg mama rumuskan..ceritanya tak elok dijadikan teladan....sesuka hati nak terlanjur sana sini,..dah rupa tgk citer barat laa pulak sedangkan ceritanya ,..penulis asalnya,..orang melayu tulen...memang tak rugi langsung tak tgk dr awal,..part berlakon suami isteri tu,..dah macam real sangat,..aduh...buat malu saja anak2 tengok....elok jangan diulang tayang dah...

    ReplyDelete
  6. stuju. jgn terpengaruh sangat dgn cerita kat tv. best memang best. tapi jangan ikut bulat bulat pula.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)