08 February 2013

Pesanan buat Setia Hujung Nyawa


Ada betulnya even sha tak tengok sampai habis..tapi dengar dari mulut kawan2 and baca kat wall FB korang pun sha dah tahu jalan ceritanya..yang tengok ceritanya bukan makcik2 dan pakcik2 sahaja..tapi anak2 yang tengah meningkat remaja..dorang memang cepat belajar..so kalau nak buat sesuatu tu kena baca kat atas tu ya..hihi yang part UAI (pandai2lah fikir kita dah besar panjang dah)

Sweet memang sweet tapi...hah..banyak syaitan menyangkut kat kaca cermin tv tu..faham2 sendiri lah ya..kita ni bukan negara barat..untuk entry ini sha ikut kata Rasulullah S.A.W "Sampaikanlah walaupun dengan satu ayat" :) - end
Post a Comment