Sunday, February 17

New Shawls Half Moon @Liyana Erythrina's Bloghouse




Assalamualaikum

hari ini sha nak promote satu lagi business yang cukup popular..untuk kecantikan dan fesyen..yang pasti korang mesti terjah punya lah..heheh..kepada mereka2 yang sukakkan kecantikan dengan menggunakan tumbuhan semula jadi..meh baca kat bawa ni..

Pelbagai jenis shawls halfmoon yang korang mesti nak tengok..terjah [sini]

produk kesihatan, pelangsingan, solekan dan kegunaan harian dari jenama Forever Living..nak tahu lebih lanjut [klik sini]



Terapi Ion Rendam Kaki


Suatu sistem terapi pembersih ion menghasilkan ion-ion positif dan negatif di dalam air yang mengalir di dalam tubuh secara automatik dan berenergi mencipta keseimbangan dengan memecah, mengeluarkan toksin, bahan bijangan metabolisma dari tubuh melalui liang-liang di telapak kaki, perubahan warna ionasi membuktikan pengeluaran pembuangan toksin, zat-zat partikel dari bahagian tubuh yang telah diionisasi serta mengembalikan kesihatan semula jati. [copy dari sini]

Contact 

Owner - Liyana
FB - Liyana Erythrina
Blogshop - http://www.liyanaerythrina.my

3 comments:

  1. hai ;) thanks ya!

    btw, terapi ion detox tu just sharing kat blog.. yana tak buat bisnes tu .. =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

 

Pemilik Blog ♥

Teman Seperjuangan ♥

Tabung ♥

Blog Archive

Copyright © ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪ | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com