New Shawls Half Moon @Liyana Erythrina's Bloghouse - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

February 17, 2013

New Shawls Half Moon @Liyana Erythrina's Bloghouse




Assalamualaikum

hari ini sha nak promote satu lagi business yang cukup popular..untuk kecantikan dan fesyen..yang pasti korang mesti terjah punya lah..heheh..kepada mereka2 yang sukakkan kecantikan dengan menggunakan tumbuhan semula jadi..meh baca kat bawa ni..

Pelbagai jenis shawls halfmoon yang korang mesti nak tengok..terjah [sini]

produk kesihatan, pelangsingan, solekan dan kegunaan harian dari jenama Forever Living..nak tahu lebih lanjut [klik sini]



Terapi Ion Rendam Kaki


Suatu sistem terapi pembersih ion menghasilkan ion-ion positif dan negatif di dalam air yang mengalir di dalam tubuh secara automatik dan berenergi mencipta keseimbangan dengan memecah, mengeluarkan toksin, bahan bijangan metabolisma dari tubuh melalui liang-liang di telapak kaki, perubahan warna ionasi membuktikan pengeluaran pembuangan toksin, zat-zat partikel dari bahagian tubuh yang telah diionisasi serta mengembalikan kesihatan semula jati. [copy dari sini]

Contact 

Owner - Liyana
FB - Liyana Erythrina
Blogshop - http://www.liyanaerythrina.my

3 comments:

  1. hai ;) thanks ya!

    btw, terapi ion detox tu just sharing kat blog.. yana tak buat bisnes tu .. =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad