New Design For February

, , 10 comments



tada...here my new design for February .hihi bukan setiap bulan tukar tapi saja2..sha dah boring dengan design yang lama..nak refresh balik otak yang dah lama tak edit blog..akhirnya..inilah kejadiannya hehe..

ada yang tanya sha bila bole edit blog?..memandangkan ada cuti CNY so time tu sha buka service edit blog..hanya beberapa orang yang betul2 minat ja..mungkin 2-3 la..hehe..

so macam mana dengan blog sha sekarang? 
of coz fully of pink..hehe..

next entry : girls yang ow-sem..guess who? wait ahh..hehe

10 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)