06 February 2013

Mood ke laut tu perkara biasa bagi blogger



aish..malas pula nak update blog hari ni..tak tahu nak update apa..tadi pun dah jam 4 baru update..entah lah kenapa dengan hari ini :( rasa sedih pun ada..teringat kat arwah bapa sha..time dulu2 rasa macam masa tu kemarin ja..emm..

banyak lagi hutang (BW) nak kena balas..mood dah pergi berenang tangkap ikan di laut haha..
short ja entry kali ini..namanya juga mood ke laut haha..
:)

korang nak tengok tak video yang sha edit pasal ethnicity of korean yang sha present tadi?? sila angkat tangan ya..hehe
Post a Comment