Mood ke laut tu perkara biasa bagi blogger

, , 8 comments


aish..malas pula nak update blog hari ni..tak tahu nak update apa..tadi pun dah jam 4 baru update..entah lah kenapa dengan hari ini :( rasa sedih pun ada..teringat kat arwah bapa sha..time dulu2 rasa macam masa tu kemarin ja..emm..

banyak lagi hutang (BW) nak kena balas..mood dah pergi berenang tangkap ikan di laut haha..
short ja entry kali ini..namanya juga mood ke laut haha..
:)

korang nak tengok tak video yang sha edit pasal ethnicity of korean yang sha present tadi?? sila angkat tangan ya..hehe

8 comments:

  1. ala sian dia...

    al-fatihah buat arwah abah

    ReplyDelete
  2. Jom Join :)

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

    ReplyDelete
  3. Kalau teringat dekat org y paling rapat dgb kita. Mesti down kan. Sy hari terbayang arwah abah saya masih ada... Allah uji kita kan.
    Video korean y mcm mn tu. Cer upload. Hihi

    ReplyDelete
  4. Fie pun macam tu selalu tak ada mood nak update blog.

    ReplyDelete
  5. kak punya mood mau makan kerang..haha

    ReplyDelete
  6. Sha dah ke laut tu, banyak ke dapat ikan?.. meh anta sikit kak Kak Ros.. hahhaha

    ReplyDelete
  7. betul..kdg2 ilang mood nk update blog

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)