27 February 2013

Mood : Edit Blog

Assalamualaikum

huh..kenapa hari ini sikit ja datang teratak sha? sha lupa nak update tadi pagi..sebab ada class..actually petang ni ada tapi cancel..terus sha happy sebab ada 3 blog pending nak kena edit..huhu..

hati rasa tak tenteram ja sebab da ambil tempahan tapi nak lama2 pula edit nya..mesti customer fade up kan? alahai..nak buat macam mana..korang tempah lambat..kena time sha ada kelas weekday..sabar ya..sayang2 semua hehe..

mari kita hayati sejenak gambar dibawah :)


4 comments:

  1. sha amik berapa klu edit penuh?rajin eh mengedit..hihi

    ReplyDelete
  2. pelan2 ek...am sure diaorang semua faham...

    ReplyDelete
  3. dugan tu sementara rezeki nak menjelang tiba :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)