Me and Maya

by - Sunday, February 10, 2013

Assalamualaikum
selamat berkenalan..nama saya Qaseh Nurislam Sumayah..umur saya 3 bulan..alala..comelnya maya..ni anak BFF sha (Noramima) kawan time sekolah menengah..awal dia kahwin..sha bila lagi :P lahir tahun lalu tapi tak ada kesempatan nak tengok..huhu..comel kan??
sha and maya tengah santai2

maya nak gerak sambut gong xi fa coi (baju pun merah)

sha, maya dan mummy (my BFF)


tahniah dear dapat nak perempuan yang cute lagi kuat senyum..hope dia murah rezeki dan jadi anak yang solehah kelak :) luv u maya..nanti auntie jenguk lagi tau..hehe
Jangan lupa join Segmen tambah bloglist by sharina 
tutup jam 11.59 malam ini

You May Also Like

2 Comments

  1. Comelnya.....
    Bear tu lagi besar ye.... =D

    ReplyDelete
  2. tenggeleam tue baby sama bear..BFF mu ni org mana

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)