04 February 2013

Kawan Makan Kawan


haha..mood korea kembali..setelah lama sha tak tengok drama korea..lately memang jemu nak on9 terasa nak bersendirian pula..so layan cerita 49 days..actually dah lama cerita ni 2011..sha baru amik kat kawan..memang bestla..hihi

Sinopsis

Shin Ji Hyun telah menikmati kebahagiaan mutlak kerana dia adalah kira-kira untuk berkahwin dengan tunangnya, Kang Min Ho, tetapi kehidupan sempurna itu berkecai apabila dia mendapat ke dalam kemalangan kereta yang meninggalkan beliau dalam keadaan koma. Beliau diberi peluang kedua pada kehidupan oleh malaikat maut, tetapi ia datang dengan syarat: dia mempunyai untuk mencari tiga orang di luar keluarga beliau yang akan menangis air mata tulen untuknya. Dalam usaha untuk melakukan ini, dia meminjam badan Yi Kyung, seorang pekerja sambilan di kedai selama 49 hari.

apa yang sha kata kawan makan kawan..meh sha nak cerita..korang duduk diam2 tau..after dia masuk dalam badan yi kyun disitu la ji-hyun tahu siapa yang sayang dia..dan siapa yang benci dia.. memang sedih la kawan rapatnya scandal dengan tunang sendiri..dan plan nak hancurkan ji-hyun dan company..

geram lah kalau ada orang buat macam tu kan?? lagi2 kita dah sayang dan nak kahwin pun dia nak hancurkan kita..dendam dengan kita..baik tak payahlah sayang kalau nak balas dendam kan !!

nantikan sinopsis seterusnya dari sha hihi..kalau korang dah tengok cerita ni..share la ya :)




Post a Comment