04 February 2013

Jejari Mereka Yang Oh-Sem (January)

thanks sebab still komen blog sha even sha jarang dan kadang2 ja singgah blog korang..sorry..lately sha busy..penghargaan ini khas untuk semua yang singgah, baca dan komen blog sha..terharu sangat hihi..tapi yang paling sporting of coz la yang selalu follow entry walaupun entry merapu haha..jom kita tengok siapa yang kena...(tapi maaf sha tak pandai nak review -.-)
ALL About Love
dari loghatnya ja sha da tahu orang sabah..(kak..jum arrange date jumpa kat CP) ini lah dia kak MV top komentor blog sha bulan january..sekarang blognya berwajah baru..wah makin lawa oh..ada gambar2..loading pun laju..siapalah yang edit tu..(eh bukan sha tau !) hihi..
the latest entry : http://msvelentine.blogspot.com/2013/02/padang-bola-sintetik-pertama-di-malaysia.html
husnazahidi
husna..salah satu customer sha yang cute..hihi.nak review apa ya??..sebab blognya sha yang edit..memang cantik lah kan..sama dengan keinginan yang empunya badan hihi..
apapun husna memang peramah orangnya..sha suka berkawan dengan dia..kami budak uitm hihi
the latest entry : http://husnazahidi.blogspot.com/2013/02/review-follower-yg-ke-777.html

mama mia..sentiasa dihati..hehe..blog beliau pun sha juga yang edit..amboi :P
loading ok..siapa tak kenal dengan mama ni..cepat2 pergi blog dia..dia memang friendly..
ni rasanya dah 3-4 kali sha review blog dia..dah kehabisan ayat sha ni haha




ahli baru blog sha..baru ja follow dah buat marathon komen..wah..hebat oh hehe..xdapat nak copy header so sha curik2 print screen..jangan marah ya kak ros..blog akak simple tapi cute..pink..kita segeng haha insyallah nanti kita kenal2 ya :)


♥ Fieda ♥

kak fieda..peminat purple..hehe..blog dia ni dah tukar baru..ceria sikit berbanding blog yang lama..tapi sha suka dua2 design..yang ni diedit oleh kak rose..
tapi kak fieda ini hebat..dapat maintain kan UV blog dia smpai 2000 ++ 
tahniah :)
the latest entry : http://mylovely-fieda.blogspot.com/2013/02/anak-baru-saya.html
dan big clap to yourself sebab sokong sha hihi..maaf kalau ada yang terkasar bahasa sepanjang review..dan insyallah akhir bulan ini buat penghargaan lagi..hihi..teruskan support blog pink ini :) thnks

9 comments:

  1. mamamia tu sy kenal..orgnya sporting mengomen...

    ReplyDelete
  2. Yeahhh. Tepuk tangan. Clapclapclap. Hihi. Teruskan berbelog yaaa

    ReplyDelete
  3. kebanyakannya saya kenal.:) semua baik2 dan peramah..:)

    ReplyDelete
  4. datang komen sambil sipu sipu..hihihi...sha pun dekat di hati mama...tq yew

    ReplyDelete
  5. andu bah..tq sha..bah bila konon...kak tinggal di kuala menggtal jak bah..hehehe

    ReplyDelete
  6. Untung depa direview...sori.la x dpt nk jd sebahagian dr depa sbb sha guna domain..agk terhad nk terjah...sbb kat opis mmg blocked bg yg guna domain ni...huhu..sedeh! Semuanya kat atas tu deqla knl..hihi

    ReplyDelete
  7. eh, nama Kak Ros tersenarai ?/ hihi.. thanx Sha..
    Marathon komen?.. hihi.. sama ngan Sha jugak..
    Semoga hubungan yg terjalin antara rakan blogger semakin erat ye :)

    p/s : tak boleh copy ek header tu?..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)