Jauh dimata tapi dekat dihati

by - Saturday, February 23, 2013


Assalamualaikum

alhamdulilah..laptop dah sampai..actually lebih ringan sikit berbanding dulu2..hehe..kalau korang baca topik ini ramai yang agree..yes !! mesti agree punya la..hehe..ok berbalik pada tajuk entry kali ini..nak tuju kan khas buat korang2 semua..maaflah sebab sha dah lama tak BW teratak korang..bukan apa sha busy sangat..insyallah perlahan2 ya..jangan merajuk tau !!
Nota pink :  jarak jauh tak akan putus jika saling percaya mempercayai..setuju tak?

You May Also Like

7 Comments

  1. Nak merajuklah....
    Hehheheh... =D

    AJ nak minta tolong vote ni ye.....
    Dun worry bukan spam... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-i-really-need-your-help.html

    ReplyDelete
  2. Setuju. Yang penting hatiii... *taip sambil majukkk.. sebab xsinggah teratak nina*
    Haha. Just kidding

    ReplyDelete
  3. memang betul... jangan jadikan jarak sebagai alasan.. yg penting kepercayaan dan kejujuran.. eh, tetiba pulak kan.. hihi.. bukan apa, Kak Ros dah lalui cinta jarak jauh :)

    ReplyDelete
  4. pernah mengalaminya..tp kalau tiada kejujuran mmg susah

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)