03 February 2013

Hari terakhir di KL




wa..wa..wa..sedihnya dah sampai hari terakhir sha di KL..balik ja dari melaka, lewat sha bangun..terus contact dengan blogger yang memang sha betul2 nak jumpa..korang kenal punya..dia lah mama mia :) hehe..kita bercadang nak jumpa kat giant..tapi sha dan 'ahli' sesat kat simpang lima..haha..so kami pun jumpa lah kat shopping mall sha da lupa namanya haha..(tu lah lambat2 lagi update !!)
sesudah bersua muka..mama belanja makan putu buluh kegemarannya hehe..sha tak pernah rasa..sebab tak jumpa di Sabah pun hehe..emm..sedap hihi..thnks mama :)


nilah mia..anak dara mama..cute..dia sebaya anak buah sha..ain..rupa pun hampir sama..hehe..mia..em..1st datang tu sha tahu dia jeles kot dengan sha sebab sha asyik dok berbual ja dengan mama..duduk tak tenteram dia..hehe

mama memang banyak cakap..sha rasa tak janggal bila dengan dia..memang friendly la..kita borak pasal kampung..jalan2..makan2 hehe..semuanya nak borak tapi sayangnya tak cukup masa..sebab flight sha jam 6 petang..


mama sebelah tu..pakai baju purple..hehe..mama cute :)..benda hijau tu..makanan ringan kegemaran sha..sha bagi kat mia suruh dia rasa..amacam mia sedap tak? hehe..

banyak lagi gambar..tapi aksi mia di bawah meja..lucu tapi tak boleh upload..mama da pesan jangan upload hehe..so tak dapat lah nak upload gambar kami 3 orang..hihi

so kami tinggalkan mia, papa dan mama di shopping mall..opss..lupa..


hadiah dari mama..novel, mug perhiasan dan rempah..wah..sha bagi kat my sis..suruh dia masak..sebab sha xda masa nak masak :P apa pun thanks mama..susah2 ja bagi hadiah..hehe..malu pula sha xda hadiah tuk mama..next time ok :)



then kita pergi pasar seni beli buah tangan..kita rancang nak naik komuter...tapi ada masalah skit..then jam 5 baru gerak pergi LCCT nak go back my hometown..huhuh..sedih gia tinggalkan kenangan 3 hari kat sna memang tak puas hehe..insyallah kalau ada rezeki nanti nak pergi lagi..hehe..

bye kl :)
Post a Comment