Gong xi fa coi - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

February 11, 2013

Gong xi fa coi



Assalamualaikum

lupa nak wish kat korang2 yang sambut perayaan ni..gong xi..ong xi...korang masih cuti kan? wah bestnya cuti2 macam ini..boleh pergi jalan2 di Center point KK takda nya jem..tapi paling sedih tak da pun kedai buka haha..sebab rata2 peniaga orang cina..so dorang pergi makan bessaaaar kemarin..

mood ari ni kemas rumah dan edit blog kejap lagi..korang nak tau? sha tersenarai dalam bloglist apit..happy...melalut panjang2 kat sini akhirnya dapat juga..hehe..korang boleh cek sini ya..gud luck..

4 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad