Edit Blog Mama Mia

by - Friday, February 01, 2013



sudahkah korang melangkah kaki ke blog Mama mia yang sangat femes dan mesra alam itu..korang mesti kenal dengan anak dara yang lawo..siapa lagi kalau bukan puteri mia dari kayangan..hehe..saja..

korang nak tau !! Mama mia buli sha siapkan segera blog yang dia nak..haha..kidding..tak ada lah..semalam ngam2 sha bosan..terasa nak edit blog..(sedangkan edit blog still closed !!) tak apa tolong Mama mia tersayang sebab dia bagi tut..dengan sha hehe...
apa tut? tunguu...(xtau bila nak update:P )





maka terciptalah layout yang Mama mia  inginkan..alhamdulilah..siap juga..sha just edit layout, header dan footer sahaja..tengok selangjutnya di sini

You May Also Like

7 Comments

  1. cantik awk editkan..
    tumpang tanya..
    mcm mne nak buat kotak nomu cuwa tu..
    cantik..tp tak pandai la..hehe :)

    ReplyDelete
  2. tq sha..wah tak sabar nak baca entry tersebut..ntah apalah yg sha nak tulis tu yaaa...dag dug dug nih

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)