Edit Blog Fadzlun Aqilah - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

February 17, 2013

Edit Blog Fadzlun Aqilah


Assalamualaikum

sehari dapat siap 2 blog alhamdulilah..ni edit blog asyik pending ja buatnya..blog yang satu lagi [sini] dah siap pagi tadi..then sambung buat ni pula..tak pasal2 malam tadi, time nak pergi hostel abg ipar bawa makan..sorry2 ya fadzlun..sha lambat siapkan blog kamu..^^

now..nak cerita pasal blog dia..sha edit full template harga murah lah..jangan risau punya..[details kat sini] tema kali ini purple..idea mencurah2 alhamdulilah..dapat juga habiskan masa dengan benda berfaedah kan..kan..


Tengok lebih dekat sambil follow [di sini] ya

- Lagi design hasil tangan sha kat sini -
Pssst : Mr A dah selamat sampai Jepun..tadi dah chat kat FB..hihi..sekarang nak tunggu orang buat payment..nak edit blog lagi sorang adik manis..alhamdulilah..lepas ni nak closed edit blog jap :)

8 comments:

  1. nice!!simple..cantek..purple..suke sgt :)

    ReplyDelete
  2. shhh..patut laa td nampak on9 tgh malam buta..aha..hihk...tgg ole2 jepun ler tuu...hahahaha..

    ReplyDelete
  3. boleh tahan.. takde la berat sgt.. tapi still boleh bagi lagi ringan blog ni dgn buang mende2 yg kurang penting contoh mcm cursor tu.. kat sidebar pun kene jaga jugak.. kalau boleh bagi lagi kemas.. blog yg simple bukan takde buat lawa2 kan.. ramai yg salah anggap kalau buat template simple2 takleh nak lawa2.. tapi tanggapan tu silap la.. :)

    teruskan usaha :)

    ReplyDelete
  4. thanks sha :)
    sangat osemm .. heheh
    semoga bahagia dgn Mr.A :D

    ReplyDelete
  5. uwaaaa... purple.. geramnya.. cantik!

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad