17 February 2013

Edit Blog Fadzlun Aqilah


Assalamualaikum

sehari dapat siap 2 blog alhamdulilah..ni edit blog asyik pending ja buatnya..blog yang satu lagi [sini] dah siap pagi tadi..then sambung buat ni pula..tak pasal2 malam tadi, time nak pergi hostel abg ipar bawa makan..sorry2 ya fadzlun..sha lambat siapkan blog kamu..^^

now..nak cerita pasal blog dia..sha edit full template harga murah lah..jangan risau punya..[details kat sini] tema kali ini purple..idea mencurah2 alhamdulilah..dapat juga habiskan masa dengan benda berfaedah kan..kan..


Tengok lebih dekat sambil follow [di sini] ya

- Lagi design hasil tangan sha kat sini -
Pssst : Mr A dah selamat sampai Jepun..tadi dah chat kat FB..hihi..sekarang nak tunggu orang buat payment..nak edit blog lagi sorang adik manis..alhamdulilah..lepas ni nak closed edit blog jap :)
Post a Comment