09 February 2013

Edit Blog AkuBloggerSempoi




sory..sory..miande yo..sha janji nak publish entry pasal edit template denim semalam kan? aduhai..lupa oh..hih..so we move on (tengok picture kat atas) maka itulah hasil pertama sha guna template denim..selebihnya boleh tengok kat bawah ya..


tada...here blog tema color merah..actully kak sue suruh sha buat mengikut cita rasa sha sendiri tapi yang penting merah..wah mencabar juga bagi sha sebab taste orang lain2..of coz kena sesuaikan dengan taste kak sue..akhirnya dia puas hati..hoho..alhamdulilah..so korang boleh follow dia kat sini

Edit Blog RM 5 klik ---> sini :)

8 comments:

  1. template denim mmg sempoi sha...2 lg blog mama tu mmg gn denim.. sha makin kreatif sekarang..baguslah

    ReplyDelete
  2. kemas! terbaik lah! tapi better bahagian entry tu warna lain, sebab background tu dah warna kelabu.. amal just bagi pendapat..btw, cantik sangat! :)

    ReplyDelete
  3. menarik warna dia. memang menyerlah merah tu.

    ReplyDelete
  4. cantik kombinasi warna yg ngam org bilang

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)