Edit Blog Aini Yunus - Kisah Kami

by - Monday, February 18, 2013



Assalamualaikum

kali ini sha memang tergesa2 nak buat blog ini, sebab apa? sha nak siapkan sebelum malam ni..ada quiz besok..Aini dah bayar, tak senang hati sha kalau lambat2 buat..akhirnya..siap juga..dengan senang hatinya sha..hehe..tema soft pink, background dari nabila :) selebihnya hasil tangan budak kecil [ini] hihi


korang boleh follow cepat2 tau :P [link]
#siapa2 nak minta edit blog boleh PM sha di [sini] sebab sha takut terlepas pandang mesej korang..dan mungkin sha akan teruskan mengedit selagi sha tak busy dan ada orang nak :)

You May Also Like

3 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)