28 February 2013

Edid Blog Koleksi Hadirah

Assalamualaikum
actually blog ini dah siap kemarin..but tunggu comfirmation dari owner ja..so tak ada apa2..sha lepaskanlah blog ini..sayang nak lepaskan..sebab pink kali ini cute :P nak tengok?

see..cute kan? sesuai dengan cita rasa sha..erkk ni bukan blog sha tau !! tapi owner nak dari sha ja macam mana nak edit..ahh..so jadi lah macam ni..dah idea banyak datang..maka hasilnya..hehe

tema : flower dan muslimah
korang boleh tengok koleksi tudung yang memang gempak sekarang ni..jemput follow [sini] ya kawan2..

7 comments:

  1. wah wah. niera dah follow dia ;) cantik !

    ReplyDelete
  2. ting...tong...cik akak bagi salam dulu..hihi...

    Assalammualaikum dear...pandai dik edit belog...kalau nak buat tempah edit belog adik terima tak..hihi... :)

    ReplyDelete
  3. Cantik ~

    Btw header blog sis pom cantik ~ sis buwat sendiri ke ? ;)

    ReplyDelete
  4. cantik sgt. ehh, sy suke header awak. boleh tak wat kan tuk sy ? nak tempah, btw, ni link blog sy.

    ceritachentakita.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  5. cantik sgt. ehh, sy suke header awak. boleh tak wat kan tuk sy ? nak tempah, btw, ni link blog sy.

    ceritachentakita.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)