Duit hasil Edit blog... - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

February 20, 2013

Duit hasil Edit blog...


Assalamualaikum

wawawa..akhirnya termakbul sudah beli benda ni..alhamdulilah setelah dikumpul2, duit hasil edit blog yang korang bagi tu (tak termasuk yang guna topup) dapat juga beli benda seketul ni..mahai lo !! rezeki tak ke mana kan kak syiela..:)

Sha baru ja mula sapu Felinna kat bahagian yang degil sangat :P losyen ni wangi dan warna pink..I like..more details [sini

lagi benda hijau 2 ketul tu..Sabun susu beras collagen..nanti sha terangkan secara details ya..yang dah guna tu bolehla share sama..kan..:) 
#perempuan..nak cantik semuanya dia mampu :P betul x?

 

8 comments:

  1. wahh best ny . . mai pun teringin nk beli tp mahal kn . . tgu nt ada rezeki lebih :)

    ReplyDelete
  2. Warghhh. Hihihi... best2. Selamat tinggal lemaks2 ♥

    ReplyDelete
  3. kat mana yg degil tuu sha...hahahaha...

    ReplyDelete
  4. teringin juga nak beli cik F tu tapi tak mampu lagi...susah nak maintain nnt..

    ReplyDelete
  5. Ok bagi suggestion untuk tukar dan edit blog saya pulak. Ditunggu tau.

    ReplyDelete
  6. sha di mana yg degil tue kak tgk molek jer

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad