20 February 2013

Duit hasil Edit blog...


Assalamualaikum

wawawa..akhirnya termakbul sudah beli benda ni..alhamdulilah setelah dikumpul2, duit hasil edit blog yang korang bagi tu (tak termasuk yang guna topup) dapat juga beli benda seketul ni..mahai lo !! rezeki tak ke mana kan kak syiela..:)

Sha baru ja mula sapu Felinna kat bahagian yang degil sangat :P losyen ni wangi dan warna pink..I like..more details [sini

lagi benda hijau 2 ketul tu..Sabun susu beras collagen..nanti sha terangkan secara details ya..yang dah guna tu bolehla share sama..kan..:) 
#perempuan..nak cantik semuanya dia mampu :P betul x?