Cara Masukkan FB Fan Page ke dalam sidebar - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

February 28, 2013

Cara Masukkan FB Fan Page ke dalam sidebar

Assalamualaikum

kita terus kepada tutorial ya..sebab semua dah tau rupa bentuk FB pan page kan??

Tutorial

1. Go to --> Link


2. copy url FB Fan Page korang dan paste pada tempat kosong tu..
#Saiz : adjust kat width dan height (mengikut kelebaran sidebar korang)
#Design : tick lah mana yang patut..

3. dah puas hati..klik GET CODE


4. klik IFRAME dan copy code
5. paste pada sidebar korang..

dah siap !! selamat mencuba ya...

1 comment:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad