Berbelanjalah dengan jimat - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

February 20, 2013

Berbelanjalah dengan jimat

budget lebih 2.80 la..hihi

Assalamualaikum

wohh..sha baru pulang dari shopping di CP..sesak wehhh...ini lah senarai barang dibeli mengunakkan voucher RM 250..tapi sha guna baru RM 100 excited sangat nak guna..tapi tak tahu langsung nak beli apa..

alih2 beli buku sekolah adik2 dan anak buah..hihih..kakak yang pemurah :P dah kedai buku bagi syarat yang kena beli buku 50 %..sha xnaklah beli novel..langsung tak ada masa nak baca..lagi baik beli buku pelajaran tuk adik2 kan..kan..kan..

kat KL sma juga ka syarat = 50% beli buku bila menggunakan voucher or Sabah ja?

5 comments:

  1. hoho... susah la nak menbajet ni,, 3 hari abeh 300, adoi la,,huhu...
    kawan kata, besa la tu, dah namanya perempuan,,err..betul ke?haha

    ReplyDelete
  2. Kedah pun sama tapi kena 80% untuk buku --' Tapi depends la, ada kedai yg takda syarat :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad