26092010

by - Tuesday, February 19, 2013



Assalamualaikum

ahhh..baru jumpa tarikh mula2 sha sign up blogger.. 26 Sept 2010..dah 2 tahun 5 bulan..wah...dah lama kan?? tapi sha baru ja berjinak2 dengan blog ni tahun lalu..dulu tak pandai sangat..excited ja buat blog..langsung tak ada pengetahuan tentang blog..blog pun sha tak tahu apa..haha...

now.. dah boleh buat itu..ini..syukur lah nak..haha..kawan pun ramai..sha rasa best sangat even tak pernah jumpa..kan..kan.. :)

You May Also Like

7 Comments

  1. Lama jugak tue! Sekarang dah ada banyak tutorial dan tips, boleh rujuk untuk tambahkan ilmu dalam blogging. :)

    Tak pernah jumpa pun dah rasa best, kalau jumpa mesti lagi best! Kan? :D

    ReplyDelete
  2. dah lama laa berkecimpung dalam dunia blog ini yer sha

    ReplyDelete
  3. sama la... mula berblg tahun 2010.. mula2 buat dulu, minta kwn tlolong butakan sbb tak tahu apa2 lansung pasal blog.. hasil pertolongan semua rakan2 blogger, semua nak buat sendiri,,, hihi^^

    ReplyDelete
  4. akak langsung tak ingat bile mula berblog...

    2008 tapi tarikh tak tau

    ReplyDelete
  5. tahniah ye..dlm 2 tahun dah seribu lebih follower. bagus2

    ReplyDelete
  6. wowww..the date (26/09) same with my birthday ! :)

    ReplyDelete
  7. lama sudah kan..tp sama tahun dgn kak

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)