Showing posts from February, 2013

Edid Blog Koleksi Hadirah

Assalamualaikum actually blog ini dah siap kemarin..but tunggu comfirmation dari owner ja..so tak ada apa2..sha lepaskanlah blog ini..sayang nak lepaskan..seb…

Read more

Cara Masukkan FB Fan Page ke dalam sidebar

Assalamualaikum kita terus kepada tutorial ya..sebab semua dah tau rupa bentuk FB pan page kan?? Tutorial 1. Go to --> Link 2. copy url FB Fan …

Read more

Tebus menembus

Assalamualaikum alhamdulilah, blog opzzpinky kini ada di mana2..cehhh...means dimerata tempat (bloglist koranglah) thanks a lot yang dah exchanged secara langsung d…

Read more

Cara tukar home,newer dan older kepada gambar

Assalamualaikum yang atas tu sha punya la..haha..but jangan risau sha ada buat freebies lagi cute dari tu..sebelum tu meh sha ajarkan cara nak tukar home, newer…

Read more

Wordless

cantik sikit dari halimah jongang?? hahaha..

Read more

Mood : Edit Blog

Assalamualaikum huh..kenapa hari ini sikit ja datang teratak sha? sha lupa nak update tadi pagi..sebab ada class..actually petang ni ada tapi cancel..terus sha happ…

Read more

Kawan Makan Kawan

Assalamualaikum kita dah percaya 100% adakah patut dia makan kita pula..aishh..manusia2..zaman teknologi kawan sendiri pun nak dimusnahkan..korang ada pengalama…

Read more

Edit Blog Percuma !!

Assalamualaikum 2 blogger yang bertuah akan sha edit blognya secara percuma..nak tak?? meh join segment simple [ ini ] dan banyak lagi hadiah menarik menanti an…

Read more

Saja-saja

Assalamualaikum eh ada kah entry saja-saja? haha..sha actually tak tahu nak update apa so title jadi macam ini, besok ada quiz..wish me good luck..so malam ini kena…

Read more

Domo's Lover - NabilahZ

Assalamualaikum petang ni sha nak review satu blog yang guna pakej [ link ] iklan sha..jom kita tengok karangan darjah satu sha..hehe.. Domo..domo..domo.…

Read more

I will be your Sponsor

Assalamualaikum banner baru..cute tak?? Rasa nak buat GA ?? tapi tak ada sponsor?? susah juga tu kan? so dengan baik hati nya sha nak umumkan sha boleh ja…

Read more

Short Segmen Bloglist By Syahira Adisa

klik banner kalau nak join tau !! Assalamualaikum kalau nak masuk dalam bloglist cik syahira ni..kena ramai2 join ya.. tag :  +Mia Liana

Read more

Segmen header siapa paling awesome part 2

klik [ link ] untuk memeriahkan :) Assalamualaikum eh..betulkah sha nak masuk segmen ni? header tak lah cantik sangat..wawawa..hope menang deabak !!

Read more

Love beyond words - Blog Noraqilah

Assalamualaikum Pakej RM 5 ( Iklan 2bln + Review + Banner) klik [ link ] untuk tempahan wahh..cantik header si cantik manis yang asal dari kelatan..of coz p…

Read more

Ruang Iklan untuk DISEWA

Tempat Promote Iklan :- (Updated 30Apri2015) Blog : 2499 Followers Fan Page FB : 3049 Likes Syarat Menyewa Tapak Iklan Banner yang bersaiz 125 X 1…

Read more

Jauh dimata tapi dekat dihati

Assalamualaikum alhamdulilah..laptop dah sampai..actually lebih ringan sikit berbanding dulu2..hehe..kalau korang baca topik ini ramai yang agree..yes !! mesti ag…

Read more

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semu…

Read more

Cara nak letakkan Button dan button Hover

contohnya halakan cursor kat button..akan keluar button yang lain faham tak? or korang boleh try hover cursor kat sini (mesti keluar bunga punya :) Assal…

Read more

Kata Sabahan..mana loghat Sabahnya??

Assalamualaikum best tak tajuk tu?? hehe...korang perasan tak blog sha dengn loghat yang lain..kalau dulu tak lari Sabahannya..tapi sekarang..mana? hehe..good quest…

Read more

Laptop Masuk ICU

Assalamualaikum hye korang..lambat sha update hari ini kan? huhuh..laptop kena masuk ICU sebab demam panas..hihih..cm betul pula kan..tak lah..tadi pagi sha hantar …

Read more

Duit hasil Edit blog...

Assalamualaikum wawawa..akhirnya termakbul sudah beli benda ni..alhamdulilah setelah dikumpul2, duit hasil edit blog yang korang bagi tu (tak termasuk yang guna…

Read more

Berbelanjalah dengan jimat

budget lebih 2.80 la..hihi Assalamualaikum wohh..sha baru pulang dari shopping di CP..sesak wehhh...ini lah senarai barang dibeli mengunakkan voucher RM 250..…

Read more

26092010

Assalamualaikum ahhh..baru jumpa tarikh mula2 sha sign up blogger.. 26 Sept 2010 ..dah 2 tahun 5 bulan..wah...dah lama kan?? tapi sha baru ja berjinak2 dengan…

Read more

Untuk Student pun adoo..

Assalamualaikum hihi..kembang hidung sat..eh btul tak loghat sha tu? hehe..hari ini pergi ambil baucar buku 1Malaysia..RM 250 tuuu..siaplah nanti nak pergi Eato…

Read more

Janji Allah itu pasti

Assalamualaikum jika kita diduga dengan kesedihan..janganlah putus asa..mungkin ada hikmah disebaliknya.. #sentiasa merinduinya :)

Read more

Tempe dari Tawau

Assalamualaikum wawawa..korang terliur dak? sedapnya...sha baru makan skit..jap lagi nak sambung..hehe..actually kawan sekelas yang bagi..dia kalau buat ini m…

Read more

Edit Blog Aini Yunus - Kisah Kami

Assalamualaikum kali ini sha memang tergesa2 nak buat blog ini, sebab apa? sha nak siapkan sebelum malam ni..ada quiz besok..Aini dah bayar, tak senang hati sh…

Read more

Siapa mahu freebies code Denim?

Assalamualaikum alhamdulilah..hasil freebies template sha part 1 [ ini ] dan part 2 [ ini ] mendapat sambutan dari blogger2.. *lihat popular post* seronok dapat…

Read more

TANGISAN RASULULLAH KERANA WANITA

Assalamualaikum Perempuan yang memakan badannya sendiri ialah perempuan TIDAK MAHU MANDI setelah HAID DAN NIFAS juga kerana ia BERHIAS UNTUK LELAKI BUKAN SUAMINYA d…

Read more

Edit Blog Fadzlun Aqilah

Assalamualaikum sehari dapat siap 2 blog alhamdulilah..ni edit blog asyik pending ja buatnya..blog yang satu lagi [ sini ] dah siap pagi tadi..then sambung buat…

Read more

Edit Blog Princess Pinky

Assalamualaikum hari ini edit blog sahabat pinky..hehe..header = sha edit bahagian gambar dia ja..selebihnya dia nak kekalkan..tema color pink + purple..masuk j…

Read more

Cuti dah habis..

Assalamualaikum Cuti Cina dah habis..dengan sedihnya sha pack barang nak berangkut ke hostel petang ni..emm..rasa malas ja ni.. haha, itulah dalam fikiran…

Read more

New Shawls Half Moon @Liyana Erythrina's Bloghouse

Assalamualaikum hari ini sha nak promote satu lagi business yang cukup popular..untuk kecantikan dan fesyen..yang pasti korang mesti terjah punya lah..heheh..…

Read more
Load More That is All