what this BLOG for?



thanks for asking :) actually blog opzzpinky ini untuk personal, isu semasa, tutorial, support other blogger macam join segmen dan GA..over roll its for general :)

Moreover..kalau nak services EDIT BLOG boleh lah usah2 sha di FB..murah ja dari rm5 ja..boleh tengok my DESIGN..kalau nak perlukan SPONSOR GA pun boleh juga..tapak IKLAN semurah 2 ringgit sebulan..macam2 ada !! hehe..enjoy and happy blogging ya :)

8 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

  1. singgah sini...nanti lboleh ajak jadi sponsor kan..insyaalh la ada GA nanti

    ReplyDelete
  2. oh macam tu
    happy blogging sha :)

    ReplyDelete
  3. owh..lebih kurg husna jgak..tp lebih tumpu berkaitan peribadi husna lebih krg..

    ReplyDelete
  4. macam ada di sini...klik nokia..

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Previous Post Next Post