Sha di I-City

, , 17 comments
sejuk bah..rrrrr..


Sesampainya sha di LCCT pada 9 malam 18 january yang lalu, than kami terus ke I-CITY hehe..memang teringin nak pergi sna..jeles tengok lisa dan sam shooting di I-CITY..sampai ja terus pergi SNOW WALK harga ticket mahal ohh..RM35 seorang..huh~ 


So..kita pilih baju sejuk ala-ala korea..free ja..sha pakai 3 lapis baju tau !! haha..then masuklah sha di port utama dengan hati yang happy..sejuk wehhh..1st masuk ja baru area dekat pintu tahan pun sampai 5 minit..then keluar pakai kasut bot hijau tu..RM10 free stokin hehe sebab kasut sha nipis lo..dinasihatkan korang kalau pergi sana kena pakai kasut sukan (jimat duit) haha



so bergambar sakan la kami..memang sejuk gila..tangan sha dah beku dah..tengok kat gambar tangan sha da takada haha..then kami keluar pula cari sarung tangan..RM 15 pulak...






tada...dah nampak kan sarung tangan caler pink hehe..barulah tahan sejuk sikit..hehe..dalam 5 round jugalah kami keluar masuk..sejuk beb..tak tahan lah..dah macam dipeti sejuk pla sejuknya..bukan salji tapi ais yang di peti sejuk tu hehe..





we move on other view..sha kat pokok berlampu..cantik view ni..sha suka..sangat meriah sha rasa..terutamanya pokok yang ada lampu macam air terjun tu :) like it..creative !!

time kita jalan tu, sha disambut dengan hujan renyai2..hehe..so nak pergi tempat lain kat area I-CITY memang limit la..insyallah next time kalau dapat nak pergi keliling I-CITY..banyak lagi tempat nda dapat pergi ni !! hehe

next entry : kita pergi Melaka bandar bersejarah :) jumpa blogger di sana pulak ..

17 comments:

  1. harga tiket waktu malam memang mahal sikit berbanding waktu siang.

    ReplyDelete
  2. uuu,,beznye,,,x pernah lagi masuk tempat salji tu..nnti nak try lah pegi...

    ReplyDelete
  3. bestnyaaaa....CiM dh penah pegi ict, tp masa tu lom ada snow world.

    cantik boot hijau

    ReplyDelete
  4. pergi i city aritu tapi tak masuk pun snow walk tu. mahal jugak ek harga tiket dia. huhu

    ReplyDelete
  5. best tapi rege mahal kan...semua nak kena bayar......

    ReplyDelete
  6. Wahhh syok la sha jenjln...hari tu nape x singgah selyg..kalo x bole jmpa..haha

    ReplyDelete
  7. Singgah sini...cute blog...jom visit saya pula

    ReplyDelete
  8. samalah kita. saya gi ict pada 20 dis. Ajak dihati nak masuk snowalk tu tapi takleh sbb masa tu kitorang pakai baju kurung..hehe

    ReplyDelete
  9. makin cantiklah....dah lama tak pergi....tempat salji tue masuk rm 35...mahalnya...

    ReplyDelete
  10. jelesnya.................hee...nana teringin sgt nk masuk snow walk ni,da p ritu tp xkesampaian nak masuk sebab tengah renovate,huhu....kuciwa teramat ase^-^

    ReplyDelete
  11. bestnyaaaaaaaaa.. nak gi sana la hujung minggu ni..hihi..tempat ni buka hari2 ka?

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)