24 January 2013

Sha di I-City

sejuk bah..rrrrr..


Sesampainya sha di LCCT pada 9 malam 18 january yang lalu, than kami terus ke I-CITY hehe..memang teringin nak pergi sna..jeles tengok lisa dan sam shooting di I-CITY..sampai ja terus pergi SNOW WALK harga ticket mahal ohh..RM35 seorang..huh~ 


So..kita pilih baju sejuk ala-ala korea..free ja..sha pakai 3 lapis baju tau !! haha..then masuklah sha di port utama dengan hati yang happy..sejuk wehhh..1st masuk ja baru area dekat pintu tahan pun sampai 5 minit..then keluar pakai kasut bot hijau tu..RM10 free stokin hehe sebab kasut sha nipis lo..dinasihatkan korang kalau pergi sana kena pakai kasut sukan (jimat duit) haha



so bergambar sakan la kami..memang sejuk gila..tangan sha dah beku dah..tengok kat gambar tangan sha da takada haha..then kami keluar pula cari sarung tangan..RM 15 pulak...






tada...dah nampak kan sarung tangan caler pink hehe..barulah tahan sejuk sikit..hehe..dalam 5 round jugalah kami keluar masuk..sejuk beb..tak tahan lah..dah macam dipeti sejuk pla sejuknya..bukan salji tapi ais yang di peti sejuk tu hehe..





we move on other view..sha kat pokok berlampu..cantik view ni..sha suka..sangat meriah sha rasa..terutamanya pokok yang ada lampu macam air terjun tu :) like it..creative !!

time kita jalan tu, sha disambut dengan hujan renyai2..hehe..so nak pergi tempat lain kat area I-CITY memang limit la..insyallah next time kalau dapat nak pergi keliling I-CITY..banyak lagi tempat nda dapat pergi ni !! hehe

next entry : kita pergi Melaka bandar bersejarah :) jumpa blogger di sana pulak ..
Post a Comment