Sewa Chocolate Fountain dengan harga yang MURAH !!! - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

January 21, 2013

Sewa Chocolate Fountain dengan harga yang MURAH !!!

- Sticky Post - 

wah sedapnya..actually sha tak pernah rasa lagi coklat fountain ni..sebab kat sabah tak ada..hehe..so today sha nak iklankan business coklat fountain dari eida..
Beberapa pakej yang TERMURAH yang ingin sha kongsikan di sini..so siapa2 yang cadang nak kahwin tu bolehlah sewa coklat fountain ni..selain itu, majlis2 yang ala2 west pun boleh juga guna kan..macam open house, annual dinner..bagi special sikit hehe..



Pakej Sewa RM150

-Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
-2 kg Chocolate
-Urus sendiri/Self handling
-Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
-Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
-Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
-Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik
Pakej Kasih RM200 (50pax - 100pax)
-Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
-2 kg Chocolate
-500 gram marshmallow
-500 gram biskut jejari (stick biscuits)
-Dadih Buah-buahan 20pcs
-Urus sendiri/Self handling
-Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
-Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
-Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
-Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik
Pakej Rindu RM350 (100pax - 200pax)

-Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
-3 kg Chocolate
-1 kg mix fruit -- strawberry & anggur
-1 kg marshmallow
-1 kg biskut jejari (stick biscuits)
-Cupcake Orange Blended 20pcs
-Tisu & Pinggan kecil disediakan
-Urus sendiri/Self handling
-Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
-Mesin perlu dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(hantar ke Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
-Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
-Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik
Pakej Sayang RM500 (200pax - 400pax)
-Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
-4kg Chocolate
-2kg mix fruit -- strawberry & anggur
-2kg marshmallow
-2kg biskut jejari (stick biscuits)
-Cupcake Orange Blended 30pcs
-Tisu & Pinggan kecil disediakan
-Urus sendiri/Self handling
-Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
-Mesin perlu dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(hantar ke Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
-Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
-Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik
Pakej Cinta RM800 (400pax - 700pax) for wedding
-Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
-6kg Chocolate
-4kg mix fruit -- strawberry & anggur
-3kg marshmallow
-3kg biskut jejari (stick biscuits)
-Cupcake Orange Blended 100pcs
-100 stick donut
-Dadih 100pcs
-Tisu & Pinggan kecil disediakan
-Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
-Pembantu untuk menjaga booth
-Simple deco mengikut tema perkahwinan

Kalau korang berminat nak booking sila usah-usah empunya badan :)
Eida 012-2334792 Call/SMS/WhatApps

8 comments:

  1. kak fieda dgn eida ni jiran satu taman tp tak pernah jumpe face to face lagi..tp kalau nk sewa sng la nanti..

    ReplyDelete
  2. amboi...nama pakej nya mengancam betoi..heheh

    ReplyDelete
  3. wah..menarik..tp sy kat melaka..huhu~

    ReplyDelete
  4. Bestnya pakej tu..mmg murah la Sha...kalau dekat mesti akak dah sewa..

    ReplyDelete
  5. Sha........ tenkiu sangat2 .. ;)

    ReplyDelete
  6. bestnya.. kalau dekat blh la sewa :)

    ReplyDelete
  7. kitorg buat sendiri je masa wedding abg :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad