Segmen : Saya Blogger Dari Negeri .....

, , 33 comments
Klik banner untuk join :)
Seperti yang anda sedia maklum..sha asal dari Sabah..negeri dibawah bayu..bangsa dusun :) kalau nak ambil banner SABAHAN blogger dialu2kan :) 
Cerita berkaitan Sabah
Labuk Bay
Lawak 1
Lawak 2
UiTM Sabah
korang asal mana?
Labuan 1
Labuan 2
Durian
kalau free bacalah ya :) tag +Mas Zull dan +Aisyah Ecah join tau ! hehe

33 comments:

  1. Farina dari Pahang ! *sebok je :D

    ReplyDelete
  2. slamat besegmen sis..eh thanx ya for da idea.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum !
    saya terbang dr Selangor..

    http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  4. jauh dr sbh ea.. yui di perak..eh tetiba..kih2..

    ReplyDelete
  5. ehee ~ BW here :) dari segmen yang sama :)

    http://www.miss-ayez.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  6. kakak labuan..heehe..menetap di sabah

    ReplyDelete
  7. dtg dr segmen yg sama . salam perkenalan kawan dr dabah :')
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  8. dah follow sini ..
    dari segmen sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  9. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen juga..dari kk..dusun jg..(fllw kamu)

    ReplyDelete
  11. saya blogger selangor tp tak join..hehe

    ReplyDelete
  12. follow kamu
    http://marzadalia.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. ♥ Salam... Datang Dari Segmen Yang Sama..Salam Kenal K..Dah lama FOLLOW Sini..Jom Singgah Blog Saya Plak K.. ^__^

    http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  14. yong dri perok
    naik baseka ke sana sini
    meh terjah tmpt yong

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  15. berenang dari Terengganu. teringin nak pergi Sepilok. :D. Done follow here.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  16. salam

    saya dh follow sini

    saye org terengganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  17. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    ReplyDelete
  18. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    ReplyDelete
  19. sabah jg? geng. hihi


    http://tatynadiah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  20. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini `;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  21. done follow...follow la kite balik ye.. :)


    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  22. ciksu join juga.selamat bersegmen dear..
    jemput singgah sini ;D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  24. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  25. Assalam..hye..dri segmen yg sama.. orang kita blogger sabah datang bertandang n follow u..jgan lupa melawat ke blog saya..^_^

    http://selendanqpelangi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Assalam..hye..dri segmen yg sama.. orang kita blogger kk sabah datang bertandang n follow u..jgan lupa melawat ke blog saya..^_^

    http://selendanqpelangi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Saya dari N9 ,Jemput ke blog saya , Bole ke bah ? Hihi

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  28. hai assalamualaikum
    yeen dtg dari segmen yang sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  29. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  30. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)