Pengikut

Segmen : Saya Blogger Dari Negeri .....

by - Januari 06, 2013
Klik banner untuk join :)
Seperti yang anda sedia maklum..sha asal dari Sabah..negeri dibawah bayu..bangsa dusun :) kalau nak ambil banner SABAHAN blogger dialu2kan :) 
Cerita berkaitan Sabah
Labuk Bay
Lawak 1
Lawak 2
UiTM Sabah
korang asal mana?
Labuan 1
Labuan 2
Durian
kalau free bacalah ya :) tag +Mas Zull dan +Aisyah Ecah join tau ! hehe

You May Also Like

33 Comments

  1. Farina dari Pahang ! *sebok je :D

    BalasPadam
  2. slamat besegmen sis..eh thanx ya for da idea.

    BalasPadam
  3. assalamualaikum !
    saya terbang dr Selangor..

    http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  4. jauh dr sbh ea.. yui di perak..eh tetiba..kih2..

    BalasPadam
  5. ehee ~ BW here :) dari segmen yang sama :)

    http://www.miss-ayez.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  6. kakak labuan..heehe..menetap di sabah

    BalasPadam
  7. dtg dr segmen yg sama . salam perkenalan kawan dr dabah :')
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  8. dah follow sini ..
    dari segmen sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  9. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  10. selamat bersegmen juga..dari kk..dusun jg..(fllw kamu)

    BalasPadam
  11. saya blogger selangor tp tak join..hehe

    BalasPadam
  12. follow kamu
    http://marzadalia.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  13. ♥ Salam... Datang Dari Segmen Yang Sama..Salam Kenal K..Dah lama FOLLOW Sini..Jom Singgah Blog Saya Plak K.. ^__^

    http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    BalasPadam
  14. yong dri perok
    naik baseka ke sana sini
    meh terjah tmpt yong

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  15. berenang dari Terengganu. teringin nak pergi Sepilok. :D. Done follow here.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  16. salam

    saya dh follow sini

    saye org terengganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    BalasPadam
  17. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    BalasPadam
  18. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    BalasPadam
  19. sabah jg? geng. hihi


    http://tatynadiah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  20. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini `;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  21. done follow...follow la kite balik ye.. :)


    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  22. ciksu join juga.selamat bersegmen dear..
    jemput singgah sini ;D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    BalasPadam
  24. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  25. Assalam..hye..dri segmen yg sama.. orang kita blogger sabah datang bertandang n follow u..jgan lupa melawat ke blog saya..^_^

    http://selendanqpelangi.blogspot.com/

    BalasPadam
  26. Assalam..hye..dri segmen yg sama.. orang kita blogger kk sabah datang bertandang n follow u..jgan lupa melawat ke blog saya..^_^

    http://selendanqpelangi.blogspot.com/

    BalasPadam
  27. Saya dari N9 ,Jemput ke blog saya , Bole ke bah ? Hihi

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  28. hai assalamualaikum
    yeen dtg dari segmen yang sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  29. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    BalasPadam
  30. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)