Mini Segmen : Jom Exchange Banner - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

January 8, 2013

Mini Segmen : Jom Exchange Banner

ok guys memandangkan ramai yang nak exchange banner dengan sha, 1st sha minta maaf sangat2 sebab busy tak dapat nak exchange !! assignment dan mula, quiz dan test segala hope korang faham ya..so segmen ni khas untuk orang yang ada banner hehe..

sha da reset dah page BANNER sha, so siapa2 yang nak exchange sha akan letakkan banner korang di SINI dan korang diwajibkan tempek banner sha jugak :P

Letakkan banner sha di sidebar korang




Segmen 2 hari sahaja, letakkan banner sha di blog korang dan bg banner korang lak !! simple kan :)

6 comments:

  1. done, added http://namesherry.com

    ReplyDelete
  2. ala...saya tak ada banner la pulak...

    ReplyDelete
  3. http://blogbudakkeci.blogspot.com/p/blog-page_4.html


    done add banner

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad