Masih ada bau dari KL..hahaha

, , 5 comments
Pulang ja dari sini, terus banyak tekanan..happy dr jalan2..belum hilang lagi, dah menghadap buku..dah lumrah seorang student apa boleh buat..hehe..nak cemerlang kenalah study kan..yup minggu ni ada 2 test pagi tadi dah lepas satu..move on another test besok..malam ni kena study..macam manalah nak kekalkan 300 ni..haih..besok kena buat projek luar kelas pula..
masih tak ada masa nak update pasal my trip ke KL em..gambar tak dapat lagi..soon ok :) apa yang masih ada bau dr KL tu? kalau makanan confirm dah habis haha..so nantikan entry seterusnya hehe..

5 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)