Kalau Free Boleh jumpa blogger KECIL ni!!! - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

January 15, 2013

Kalau Free Boleh jumpa blogger KECIL ni!!!


KL Im coming !! dah macam lisa surihani la pula hehe..ok..flight will be at this friday..malam kot sampai..maybe sha akan stay kat bangi..sha free on sabtu..kalau korang free boleh jumpa sha..:D sesi perjumpaan akan bermula pagi hingga jam 2 lah gitu (dah macam artis lah pula) sebab petang tu sha nak pergi melaka..hihi..

kalau nak jumpa PM sha di FB ya..nanti sha bagi contact no. senang nak sms kan :)
siapa yang jumpa sha akan dapat cenderahati keychain dari sabah..10 ja..amboi korang laju ya haha..so kalau free jumpalah ya..

13 comments:

  1. wahh..selamat datang ke semenanjung sha..=D

    ReplyDelete
  2. selamat dtg sha ke semenanjung..kak fieda ni kalau pandai drive dh pergi dah ni..ni harapkan driver yg tak sentiasa free..payah sikit la sha...

    ReplyDelete
  3. Amboiii mcm retis la pulakkk..haha...

    ReplyDelete
  4. wah kelasss gitu sha.hehe sha asal sabah ke? :)

    ReplyDelete
  5. alah kat bangi ka...jauh pulak law x mang nak jumpa..:)

    ReplyDelete
  6. wahhh..bestnyer die.ayu pon nak ke KL jugak tp 26 hb nie..hehe

    ReplyDelete
  7. Kak d kuala menggatal jak nda kau mau jumpa

    ReplyDelete
  8. slamat datang ke kl... salam perkenalan dari syaz..

    ReplyDelete
  9. Wah Kak Sha datang KL..Kite pon duduk Bangi jugak

    ReplyDelete
  10. hai.....welcome to semenanjung sha...

    ReplyDelete
  11. kerja. tak boleh jumpe awak. hehe :D

    ReplyDelete
  12. huhu selamat berjalan-jalan Sha.. happy2 sokmo ya.. :)

    ReplyDelete
  13. Meh dtg selyg meh..nk tgk sape lg kecik...sha or deqla..? hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad