15 January 2013

Kalau Free Boleh jumpa blogger KECIL ni!!!


KL Im coming !! dah macam lisa surihani la pula hehe..ok..flight will be at this friday..malam kot sampai..maybe sha akan stay kat bangi..sha free on sabtu..kalau korang free boleh jumpa sha..:D sesi perjumpaan akan bermula pagi hingga jam 2 lah gitu (dah macam artis lah pula) sebab petang tu sha nak pergi melaka..hihi..

kalau nak jumpa PM sha di FB ya..nanti sha bagi contact no. senang nak sms kan :)
siapa yang jumpa sha akan dapat cenderahati keychain dari sabah..10 ja..amboi korang laju ya haha..so kalau free jumpalah ya..
Post a Comment