22 January 2013

Jom Tebus Rebat Rm200 untuk Smartphone


Finally dapat juga email pasal rebat ni..sebab hari tu sha pohon tapi lupa nak print..terus skip..haha..siapa yang mengalami hal yang sama dengan sha? ikut cara di bawah ini

Berikut langkah yang perlu dilakukan:

1. Copy dan paste URL berikut pada ruangan browser yang baru:

https://komunikasibelia.skmm.gov.my/Public/Success?ic=900622******

2. Gantikan 900622****** pada URL berkenaan dengan nombor kad pengenalan baru anda.

3. Tekan Enter.

Sumber : INI ..Tapi SKMM akan bagi melalui email..tapi kena tunggu la kan :)


so ini bukti sha dapat rebat tu..sha baru dapat juga ni..dah nak luput 7hb nanti..tapi happylah juga..nanti nak tebus hp yang murah2 ja..tak da duit..hahaha..kalau korang nak tahu tempat nak tebus check kat bawah ni










Sumber : INI 

sha pengguna prepaid umobile so nak tebus kat SenQ 1B dan senheng pun boleh :) 

Post a Comment