Jom Tebus Rebat Rm200 untuk Smartphone - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

January 22, 2013

Jom Tebus Rebat Rm200 untuk Smartphone


Finally dapat juga email pasal rebat ni..sebab hari tu sha pohon tapi lupa nak print..terus skip..haha..siapa yang mengalami hal yang sama dengan sha? ikut cara di bawah ini

Berikut langkah yang perlu dilakukan:

1. Copy dan paste URL berikut pada ruangan browser yang baru:

https://komunikasibelia.skmm.gov.my/Public/Success?ic=900622******

2. Gantikan 900622****** pada URL berkenaan dengan nombor kad pengenalan baru anda.

3. Tekan Enter.

Sumber : INI ..Tapi SKMM akan bagi melalui email..tapi kena tunggu la kan :)


so ini bukti sha dapat rebat tu..sha baru dapat juga ni..dah nak luput 7hb nanti..tapi happylah juga..nanti nak tebus hp yang murah2 ja..tak da duit..hahaha..kalau korang nak tahu tempat nak tebus check kat bawah ni










Sumber : INI 

sha pengguna prepaid umobile so nak tebus kat SenQ 1B dan senheng pun boleh :) 

12 comments:

  1. nak apply..tapi bile pikir balik kene langgan internet la pulak..terus x jadi nak apply,,hmm,,x merasa la henpon baru..

    ReplyDelete
  2. klu nk tebus kena guna postpaid plan diorang ke sha

    ReplyDelete
  3. Sha..
    akak pun lupe nak print.. pg tadi akak anta email kat dorang.. memang dorang akn anta via email.. tapi kalau nak redeem .. bole juga bg & bawa salinan IC :)

    ReplyDelete
  4. bw here...sy pun dh amik dh rebat ni..tp g kt tune talk ahd lps.hehe..

    ReplyDelete
  5. saya pula rasanya memang tak ambik kot..sebab tak mampu nak beli smartphone ni walaupun dah diberi rebat rm200

    ReplyDelete
  6. sha pon rebat ek...bez la kang share2 la

    ReplyDelete
  7. @boni kacak lau da ada tu bg la pluang kat yg miskin cm sha ni hahaha

    ReplyDelete
  8. waaa...nantii dapat henset baru tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad