24 January 2013

Jom berhenti merokok dengan rokok terbaru !!




tahukah anda rokok sangat merbahaya buat diri kita dan orang lain? aduhai..itu pun nda tahu ka !! 
pergi cari kat google..haha..meh tengok alternative lain untuk korang berhenti merokok !!

rokok yang agak panjang dan bole dimakan hahaha

jenama se7en yang murah dengan banyak perisa..bila terasa nak merokok boleh try cara ni..manis sikit..sehari 1 batang cukup la hehe


isi yang telah kurang..haha..so semoga korang berhenti merokok..kalau korang nak tahu sha tak suka orang merokok nasibla MR.A tak hisap rokok :) 

Amalkan hidup sihat hihih..terbaik ~

9 comments:

  1. Good tips ni..hihi..hubby deqla isap rokok..aduiii letih nk tegor!

    ReplyDelete
  2. saya dah cuba dah..tak boleh juga nak berhenti..hahaha

    ReplyDelete
  3. tips yang bagus..tapi macam x jalan je untuk perokok2 tuh..haha

    ReplyDelete
  4. rumah mama kawasan larangan merokok...mama halau ..hahah...busuk asap rokok tuu..bahaya lak tuuu...

    tapi kalau yg boleh makan tuu...mama nak joint gak..hihi

    ReplyDelete
  5. Haha . Aina selalu beli 'rokok' kat kantin skolah . Tp, prisa coklat punya ... Haha xP

    ReplyDelete
  6. kena bagi semangat kt org lelaki yg na stop smoking ni..bagus kalau meke berjaya :)

    ReplyDelete
  7. hisap rokok tu macam membunuh diri sendir dalam senyap je...


    rokok yg berperisa tu akak lebih suka yg coklat..

    ReplyDelete
  8. ishhh..sedap rokok yg kaler pink tuww :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)